Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Pridefestivalen

Clarion Hotel er stolt hovedpartner til Pride i sommer, det feirer vi med ekstra bra tilbud for deg som besøkende til festivalen. Sjekk inn hos oss og la festen begynne!

Hotelltilbud Pridefestivalen

Endelig er årets beste festivaluker her, og vi feirer lik kjærlighet for alle. Som stolt hovedpartner til fire Pridefestivaler ønsker vi deg velkommen med åpne armer til våre Pridehotell. Sammen med dere fyller vi hotellene med glede, farge og aktiviteter. Sjekk inn på Clarion Hotel og la festen begynne!

Hotellpakke i Stockholm

Stockholm Pride setter farge på hovedstaden fra 31.juli - 6.august. Paraden med over 500.000 tilskuerere dansen gjennom byen lørdag 5.august. Vi har et godt tilbud for deg som skal delta på Stockholm Pride Festival

Book hotellpakke i Stockholm

Pridehotellet i København

Sist ut under vår Pridesommer danser Clarion Hotel gjennom gatene i deilige København. Book din overnatting til Copenhagen Pride´s festivaluke 15-20 august.

Book Pridehotellet i Köpenhamn

 

Clarion Hotel er gjennom 2017 stolt partner for Pridefestivalene Stockholm Pride, Oslo Pride, Copenhagen Pride, West Pride i Göteborg og Helsinki Pride.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.