Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Book høstens møter – Sleep Meet Eat

Hotellnatt for én, frokost og lunsj for to – fra kun 1495 kr. Unn deg en god natts søvn før de viktige møtene dine. Tilbudet gjelder mandag til fredag fram til 18. desember 2020!

  • Periode for opphold:

    26. aug 2020 - 18. des 2020

  • Bookingperiode:

    25. aug 2020 - 30. sep 2020

  • Særskilte begrensinger:

    Kan avbookes fram til kl. 16.00 på ankomstdagen.

Skru på sjarmen, ikke skjermen!

Etter en vår fylt av digitale møter kan du i høst skru på sjarmen i stedet for skjermen. Hva med å for eksempel spise frokost med en kollega du ikke har truffet på lenge og ta et lunsjmøte med din viktigste kunde? En overnatting for deg på hotellet er inkludert. Alt dette fra kun 1495 kroner. 

Vil dere bo to på rommet så koster det bare 100 kroner ekstra. Book da for to personer i stedet for én. 

Frokost og lunsj serveres dagen etter overnattingen. Lunsjen er ulik fra hotell til hotell. Ved innsjekk får du all informasjonen du trenger. Om du ikke kan vente til innsjekk, er det bare å kontakte hotellet før den tid. Du velger selvfølgelig selv hvem du vil be med deg til måltidene, og det trenger ikke å være samme person til frokost og lunsj. 

Vil du møtes på The Thief, Amerikalinjen, Farris Bad eller Miklagard? Du booker frittstående hotell eksternt, bare følg knappen nedenfor. 

Book de frittstående hotellene våre her

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom på utvalgte hotell og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Tilbudet kan avbookes fram til kl. 16.00 på ankomstdagen og gjelder opphold mellom mandag og fredag. Tilbudet inkluderer en overnatting for én person, frokost og lunsj for to personer. Frokost og lunsj serveres dagen etter hotellnatten. Om du ønsker å spise lunsj på ankomstdagen, kontakter du hotellet du skal bo på direkte.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.396.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.