Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Velkommen til Quality Hotel™ Maritim!

I mars fikk vi et nytt og etterlengtet tilskudd i Nordic Choice Hotels-familien. Bli med og ønsk vårt nye hotell, Quality Hotel™ Maritim i Haugesund, velkommen i sommer. Akkurat nå kan du booke rom for bare 990 kr!

  • Periode for opphold:

    1. jul 2022 - 31. jul 2022

  • Bookingperiode:

    31. mai 2022 - 26. jun 2022

Vi feirer vårt nyeste tilskudd med 1000 rom til kun 990 kr

Bli med og ønsk velkommen til vårt nyeste familiemedlem, Quality Hotel™ Maritim i Haugesund! Vi feirer tilskuddet med å slippe de første 1000 rommene for bare 990 kr i hele juli!

Quality Hotel™ Maritim ligger perfekt til på Smedasundet i Haugesund, og hotellet beskrives best som idyllisk og fantastisk. I tillegg til en magisk utsikt over fjorden, tilbyr hotellet 311 rom og suiter, konferansefasiliteter og fire restauranter midt i hjertet av Haugesund. 

Det beste er at i hele juli kan du bo her for bare 990 kr. Og ikke nok med det, i samme perioden byr vi på “Bølgeskvulp” på hotellet, et sommershow med en masse aktiviteter og kjente artister som opptrer gjennom hele sommeren. Les mer og kjøp billetter her.

Tilbudet gjelder for opphold fram til 31. juli 2022, og du kan booke så mange netter du vil helt til alle 1000 rom er utsolgt. Book senest 26. juni. Vi sees i sommer!

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, med siste mulig utsjekksdato 31. juli, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Betales direkte ved booking, og kan endres eller kanselleres innen 24 timer etter bookingen er gjennomført ved å kontakte kundeservice - etter dette er det ikke mulig å få betalingen refundert. Frokost er inkludert.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.