Informasjon til kunder

Akkurat nå er det mange som ringer kundeservice, og det er derfor noe ventetid. Om du lurer på noe som har å gjøre med om- og avbestillinger, kan du lese om det her. På siden finner du også informasjon om hva vi gjør for å opprettholde trygge miljøer for gjester og ansatte.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Eksklusivt medlemstilbud!

Nå kan du som medlem nyte påsken fra 529 kr hos Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® i Norden og Baltikum. Bo mellom 3. april og 13. april. Book senest 1. mars.

 • Periode for opphold:

  3. apr 2020 - 13. apr 2020

 • Bookingperiode:

  25. feb 2020 - 1. mar 2020

 • Særskilte begrensinger:

  Betales direkte ved booking

  Gjelder bare medlemmer

Nyt påsken på hotell - fra 529 kr/rom

Ingen planer for påsken? Nyt våren borte eller hjemme – på hotell! Stå opp til en god hotellfrokost og nyt ferien. Akkurat nå kan du som medlem booke hotellrom fra 529 kr i påskeuken. Velg mellom store og små steder i hele Norden og Baltikum. Er det Oslo, Stockholm, København, Riga eller Helsinki som frister?

Vil du tilbringe påsken med familien? Eller absolutt ikke? Uansett hva du velger, så er det aldri feil med en hotellopplevelse i en ny by, gammel favoritt eller en staycation på hjemmebane.

Bo på et av hotellene når du vil i påskeuken 3. - 13. april fra 529 kr. 

Tilbudet gjelder bare for Nordic Choice Club-medlemmer - du må være innlogget for å kunne booke.

Prisene gjelder kun når du forhåndsbetaler bookingen din, og kan bare avbookes før det har gått 24 timer fra bookingen ble gjort.

Vilkår og betingelser

Betales direkte ved booking. Bookingen kan om- og avbestilles innen 24 timer etter bestilling ved å kontakte kundeservice. Etter 24 timer kan bestillingen ikke tilbakebetales, endres eller avbestilles. Tilbudet gjelder et begrenset antall rom på Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Frokost er ikke inkludert på Comfort Hotel® Xpress.

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig. Klikk deg inn på Tilbud for å se alle aktuelle tilbud.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.388.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.