Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Hotel Pass - My Summer Treat

Har du kjøpt et My Summer Treat-hotellpass, er det her du booker sommerens magiske hotellovernattinger. Bo når du vil og hvor du vil mellom 24. juni og 21. august 2022.

 • Periode for opphold:

  24. jun 2022 - 21. aug 2022

 • Bookingperiode:

  22. apr 2022 - 20. aug 2022

 • Særskilte begrensninger:

  Du kan avbestille opphold frem til kl. 16.00 på ankomstdagen.

  Hotellpasset er kun gyldig for 7 netter.

Her booker du My Summer Treat

Har du kjøpt et hotellpass? Da har du havnet på riktig side, heldige deg! Her booker du sommerens hotellnetter. Velg blant over 100 hotell!

Slik fungerer det:

1. Du kjøper hotellpasset ved å følge denne lenken.
2. Hotellpasset blir sendt til deg på e-post.
3. Så booker du hotellnettene dine her du er nå.
4. Ved innsjekk viser du fram ditt digitale hotellpass og oppgir passets unike kode.

Svar på vanlige spørsmål og fullstendige vilkår finner du her, og her ser du alle hotellene du kan velge blant

Hotellpasset gjelder for 2 personer i standard- eller moderatrom. Croissanter, egg, kaffe og alt annet i frokostbuffeten er inkludert.

Om du trenger ekstraseng eller vil ha med kjæledyret ditt, løser det seg som regel. Bare kontakt hotellet du ønsker å bo hos og avtal det med dem på forhånd. Da vil det bli lagt til en ekstra kostnad som du betaler på hotellet.

Du er skikkelig smart om du er innlogget på Nordic Choice Club-profilen din når du booker, for da får du tydelig oversikt over bookingene dine på Min side. Og så tjener du bonuspoeng, da. Er du ikke medlem i Nordic Choice Club? Bli det her i full fart!

Vilkår og betingelser

Tilbudet er personlig. Du må kjøpe passet, booke rommet og sjekke inn med samme navn. Legitimasjon må fremvises ved innsjekk. Du kan avbestille oppholdet fram til kl. 16.00 på ankomstdagen. Avbestilling skjer på nettsiden. Booker du en natt på denne siden uten å ha et hotellpass når du sjekker inn, må du betale dagspris for rommet. For å kunne bruke hotellpasset ditt ved innsjekk, må du ha booket overnattingen på denne siden. Frokost er inkludert på alle hotell utenom Comfort Hotel Xpress. Vi kan ikke garantere at alle hotell er åpne under hele boperioden. Du tjener en kvalifiserende natt og 850 bonuspoeng per overnatting. Andre medlemsfordeler er ikke inkludert.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.006 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.