Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Valentinsdagspakke: Middag, bobler, hotell og frokost

Feir valentinsdagen på hotell! Overrask partneren eller bestevennen med litt bobler og snacks, en 3-retters middag og overnatting med frokost dagen etter.

  • Periode for opphold:

    10. feb 2023 - 19. feb 2023

  • Bookingperiode:

    24. jan 2023 - 16. feb 2023

  • Begrensninger:

    Maks. 2 voksne

Romantisk 3-retters middag, bobler, overnatting og frokost!

Så gøy at du har funnet fram hit – til den perfekte valentinsdagsgaven! For hva er vel bedre enn å skjemme bort den eller de du er glad i litt ekstra, nå når årets mest romantiske dag (14. februar) nærmer seg?

Velg blant over 40 av våre hotell i Norden, og nyt en romantisk kveld fylt med bobler og god mat, samt kvalitetstid med den du er glad i. Akkurat sånn som valentinsdagen bør feires! Rund av kvelden med en god natts søvn og se fram til den magiske hotellfrokosten som venter dagen etter. Pakken inkluderer en liten flaske bobler og snacks på rommet, en eksklusiv 3-retters middag og hotellovernatting med en stor frokostbuffet dagen etter. Lenge leve kjærligheten!

Tilbudet gjelder alle dager mellom 10. og 19. februar. Book senest 16. februar.

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer en liten flaske bobler og snacks på rommet, en 3-retters middag (drikke er ikke inkludert), overnatting og frokost for en eller to personer per rom, avhengig av hva du booker. Reiser du med barn må du kontakte hotellet dere skal bo på for å booke middag for dem også, da dette kommer i tillegg. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom, med siste mulige utsjekksdato 19. februar 2023.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.