Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Bo på våre hotell – få gratis inngang til Liseberg

Hotelltilbud med gratis inngang til Liseberg! Book overnatting i søkefeltet nedenfor, og få gratis inngangsbilletter til Liseberg.

  • Periode for opphold:

    1. mai 2017 - 30. des 2017

  • Bookingperiode:

    1. mai 2017 - 30. des 2017

Book 1 natt på hotell og få gratis inngang til Liseberg

Reiser du til Göteborg er det obligatorisk med minst ett Liseberg-besøk! For hver natt du bor på et av hotellene våre i Göteborg spanderer vi 2 inngangsbilletter til Liseberg. Bor du 2 netter får du 4 billetter, bor du 3 får du 6. Smart, ikke sant? I tillegg til flotte hotellrom og deilige senger er det selvfølgelig også inkludert en lekker frokostbuffé.

 

På Liseberg er det mye som er på liksom, men opplevelsene er ekte. Besøket varer i noen timer, men minnene kan du leve lenge på. I parken kan du teste mer enn 40 attraksjoner og nyte blomsterprakt, spill, dans, musikk og god mat for hele familien. For de litt større, lokker parken med alt fra sommerens nyhet Loke og andre tøffinger som Helix, Mechanica og Balder, til en musikalsk reise i Klubbland – en opplevelsesattraksjon som er en hyllest til Håkan Hellström. 

Vi gjør det enkelt for deg som vil oppleve noe ekstra på Göteborgsferien. Fornøyelsesmekkaet Liseberg som ligger sentralt i Göteborg har karusellene, femkampen og artistene du ikke vil gå glipp av. For oss er ikke besøket i Göteborg komplett uten en dag på Liseberg. Book hotell hos oss, så får du to inngangsbilletter per natt (verdi 200 SEK). Personer som er lavere enn 110 cm kommer inn gratis. Ta med med familie, venner, mamma eller mormor. For å gjøre det enda enklere for deg, selger vi inngangsbilletter direkte i hotellresepsjonen. Det betyr at du ikke behøver å stå i kø, men raskt kan hoppe på den første karusellen! 

Book Göteborgssommeren med Liseberg allerede nå! Søk etter hotell i Göteborg eller Borås i søkefeltet nedenfor. Vi ses på Liseberg!

 

Åpningstidene på Liseberg finner du her

 

NB: For å få gratis inngangsbillett må du booke ditt hotell via den blå søkeruten under, ellers gjelder ikke tilbudet.

Vilkår og betingelser

Hotellbesøket må bookes via dette tilbudet for at inngang til Liseberg skal være inkludert. Tilbudet gjelder med forbehold om plass og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig. Klikk deg inn på Tilbud for å se alle aktuelle tilbud.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.