Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Bo på våre hotell – få gratis inngang til Liseberg

Hotelltilbud med gratis inngang til Liseberg! Booker du overnatting i søkefeltet nedenfor, får du gratis (ordinær) inngangsbilletter til Liseberg. Og du, jo flere netter du bor, desto flere gratis ordinære inngangsbilletter får du.

  • Periode for opphold:

    27. apr 2018 - 30. des 2018

  • Bookingperiode:

    26. mar 2018 - 30. des 2018

  • Særskilte begrensinger:

    Hotelloppholdet må bookes via dette tilbudet i den blå søkeruten nedenfor for at inngang til Liseberg skal være inkludert.

Hotelltilbud med 5 % rabatt på alle rom og gratis inngang til Liseberg, også i høst!

Reiser du til Göteborg er det obligatorisk med minst ett Liseberg-besøk - spesielt under Halloween!

Vi spanderer 2 inngangsbilletter til Liseberg når du bor på et av hotellene våre i Göteborg (2 billetter per opphold). I tillegg til flotte hotellrom og deilige senger er det selvfølgelig også inkludert en lekker frokostbuffé. Billettene får du i resepsjonen ved innsjekk. For å få gratis inngangsbillett må du booke ditt hotell via den blå søkeruten under, ellers gjelder ikke tilbudet. Billettene får du i resepsjonen ved innsjekk.

Halloween for hele familien 

På Liseberg er det mye som er på liksom, men opplevelsene er ekte. Besøket varer i noen timer, men minnene kan du leve lenge på. I parken venter attraksjoner, spill, dans, musikk og god mat for hele familien. Under Halloween venter også mange skremmende opplevelser...Om du vil så klart, det er du som bestemmer om det blir skrekk eller latter.

Vi gjør det enkelt for deg som vil oppleve noe ekstra på Göteborgsferien. Fornøyelsesmekkaet Liseberg som ligger sentralt i Göteborg har karusellene, femkampen og artistene du ikke vil gå glipp av. For oss er ikke besøket i Göteborg komplett uten en dag på Liseberg. Book hotell hos oss, så får du to inngangsbilletter (ordinær) per opphold (verdi 200 SEK per stk). Personer som er lavere enn 110 cm kommer inn gratis. Ta med med familie, venner, mamma eller mormor. 

Søk etter hotell i Göteborg i søkefeltet nedenfor. Vi ses på Liseberg!

 

Åpningstidene på Liseberg finner du her

NB: For å få gratis inngangsbillett må du booke ditt hotell via den blå søkeruten under, ellers gjelder ikke tilbudet. Billettene får du i resepsjonen ved innsjekk.

Vilkår og betingelser

Hotelloppholdet må bookes via dette tilbudet for at inngang til Liseberg skal være inkludert. Tilbudet gjelder med forbehold om plass og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig. Klikk deg inn på Tilbud for å se alle aktuelle tilbud.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.