Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen

Møter, kurs og konferanse hos Nordic Choice Hotels

Hos Nordic Choice Hotels er ingen møter, kurs eller konferanser for små eller store, for enkle eller kompliserte. Vi tilbyr en rekke møtekonsepter for alle anledninger, og bistår i planleggingen og gjennomføringen for at ditt arrangement skal bli så bra som overhodet mulig. Gjennom meet@choice gjør vi det enkelt for deg å bestille og planlegge et arrangement. Fortell oss hva du har behov for, og vi leverer flere gode alternativ du kan velge mellom.

Mangfold

Hos Nordic Choice Hotels kan du arrangere møter, kurs eller konferanse i alle størrelser. Vi har fasiliteter og anlegg som tar fra to til 60.000 personer. Et par timers styremøte, et heldagskurs eller en konferanse over flere dager med middag, aktiviteter og opplevelser – vi tar alle utfordringer. Hos oss kan du ha konferanse på fjellet med teambuildingaktiviteter i skibakken, ved kysten med spa og sjøaktiviteter på ettermiddagen, eller på hotell plassert rett ved rullebanen på større flyplasser for de gangene det kommer deltagere fra alle kanter. Våre sentrale byhotell, enten det er hovedstad, innlandsby eller langs kysten, kjenner sitt lokalområde bedre enn de fleste, og deler gjerne med sine kursdeltagere.

Mennesker

Vi i Nordic Choice Hotels mener at det er menneskene som utgjør den store forskjellen på et ok arrangement, og et perfekt arrangement. Derfor vil du alltid kunne snakke med oss – både før du bestiller, mens du planlegger og underveis i arrangementet. Vi er aldri langt unna, og vi deler mer en gjerne vår kompetanse og kunnskap med deg.

Meet@choice

Vårt bestillingsverktøy meet@choice gjør det enkelt, effektivt og raskt for deg å sende en henvendelse til oss. Her kan du fortelle oss hva dine behov og ønsker er, og vi tar kontakt med et eller flere alternativ i løpet av en time (forutsatt at henvendelsen sendes mellom 08-16 på hverdager). Meet@choice sparer deg for unødvendig tid, du kan fortelle oss dine spesifikke behov med en gang, og du når alle våre hotell i en og samme henvendelse. Kanskje oppdager du et nytt hotell eller en ny destinasjon? La oss lete for deg!

Gå til meet@choice for å sende forespørsel

1.913.149.030 26