Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Last ned Nordic Choice Hotels sin app!

Nyt en rekke fordeler – før, under og etter hotelloppholdet ditt! Book hotell, sjekk inn og ut, få oversikt over bookingene dine, bruk appen som romnøkkel og mye mer. Last ned appen i dag for å få en enklere reiseopplevelse. App Your STAY!

Book din neste hotellnatt og mye mer i vår smidige app

Den beste reiseopplevelsen starter med appen vår! Book ditt neste hotellopphold i appen når som helst og hvor som helst, uansett om du planlegger en jobbreise, familieferie eller en staycation. Og for å gjøre lettere for deg, har appen flere smarte funksjoner som gjør hotelloppholdet til en lek.

iPhone – LAST NED HER!

Android – LAST NED HER!  

Laster du ned appen kan du blant annet sjekke inn og ut og bruke mobilen som romnøkkel. Du kan også samle poeng til gratis hotellnetter, gavekort og få flere fordeler.

Med appen kan du: 

  • Booke hotell – når som helst og hvor som helst
  • Betal og sjekk ut i appen, om du er Nordic Choice Club-medlem og har registrert bookingen med medlemsnummeret ditt
  • Chat med resepsjonen - still spørsmål, send forespørsler og bestill room service fra hotellrommet ditt! Du kan til og med chatte med oss før eller etter oppholdet ditt. (tilgjengelig på utvalgte hoteller)
  • Alltid være innlogget og dermed alltid få riktige bonuspoeng og fordeler
  • Se alle dine kommende og tidligere opphold
  • Se Min side med all informasjon knyttet til ditt Nordic Choice Club-medlemskap
  • Sjekk inn og bruk Mobile Keys. Bruk mobilen din for å låse opp rommet og slipp fysiske nøkkelkort på hotellet. Se hvordan Mobile Keys fungerer og hvilke hotell som tilbyr funksjonen
Digitale restaurantkuponger

Når du som er medlem i Nordic Choice Club bor hos våre Quality Hotel™, Clarion Hotel® og frittstående hotell, får du restaurantkupongen din i appen. Enkel å holde styr på og enkel å bruke.

Velg favorittrommet ditt!

En ny, spennende funksjon er sluppet løs i appen – Choose Room! Den gir deg mulighet til å helt selv velge hvilket rom du skal på bo. Liker du deg høyt oppe eller så nærme bakken som mulig? I nærheten av heisen? Med utsikt dit eller den veien? Velg favorittrommet ditt om du har et!

Funksjonen er enn så lenge kun tilgjengelig på et utvalg hotell. Dersom du kan velge rom på hotellet der du skal bo, ser du det i appen.

Flere smarte funksjoner er på vei. Vi gleder oss til å se deg på våre hotell og i vår app!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.