Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Last ned Nordic Choice Hotels sin app!

Nyt en rekke fordeler - før, under og etter hotelloppholdet ditt! Book hotell, sjekk inn og ut, få oversikt over bookingene dine, bruk appen som romnøkkel og mye mer. Last ned appen i dag for å få en enklere reiseopplevelse. App Your STAY!

Book din neste hotellnatt og mye mer i vår smidige app

Den beste reiseopplevelsen starter med Nordic Choice Hotels sin app! Book ditt neste hotellopphold i appen når som helst og hvor som helst, uansett om du planlegger en jobbreise, familieferie eller en staycation. Og for å gjøre lettere for deg, har appen flere smarte funksjoner som gjør hotelloppholdet til en lek.

iPhone – LAST NED HER!

Android – LAST NED HER!  

Laster du ned appen kan du blant annet sjekke inn og ut og bruke mobilen som romnøkkel. Du kan også samle poeng til gratis hotellnetter, gavekort og få flere fordeler.

Med appen kan du: 

  • Booke hotell - når som helst og hvor som helst
  • Betal og sjekk ut i appen, om du er Nordic Choice Club-medlem og har registrert bookingen med medlemsnummeret ditt
  • Chat med resepsjonen - still spørsmål, send forespørsler og bestill room service fra hotellrommet ditt! Du kan til og med chatte med oss før eller etter oppholdet ditt.
  • Alltid være innlogget og dermed alltid få riktige bonuspoeng og fordeler
  • Se alle dine kommende opphold
  • Se Min side med all informasjon knyttet til ditt Nordic Choice Club-medlemskap
  • Sjekk inn og bruk Mobile Keys. Bruk mobilen din for å låse opp rommet og slipp fysiske nøkkelkort på hotellet. Se hvilke hotell du kan bruke Mobile Keys på. Se hvordan mobilnøklene Mobile Keys fungerer.
Velg ditt favorittrom!

En skikkelig fet funksjon – Choose Room – har nettopp blitt lansert i appen. Nå kan du som er GOLD- eller PLATINUM-medlem og som har en Android-enhet, enkelt velge ditt favorittrom. Du sjekker inn som vanlig i appen, for å i neste steg få mulighet til selv å velge nøyaktig hvilket hotellrom du vil ha.

I pilotperioden vil Choose Room være tilgjengelig på Clarion Hotel Sign i Stockholm for GOLD- og PLATINUM-medlemmer med en Android-enhet. Tjenesten er helt gratis for GOLD och PLATINUM-medlemmer! Funksjonen kommer snart til å rulles ut på flere hotell og til flere medlemmer.  

Flere smarte funksjoner er på vei. Vi gleder oss til å se deg på våre hotell og i vår app!

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.