Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Bo på våre hotell – få gratis inngang til Gröna Lund

Opplev Gröna Lund! Akkurat nå får du inngangsbillett til Gröna Lund uten ekstra kostnad når du booker her og bor på et av våre hotell i Stockholm. Og du – jo flere netter du bor, desto flere inngangsbilletter får du.

  • Periode for opphold:

    27. jun 2019 - 27. sep 2019

  • Bookingperiode:

    26. jun 2019 - 27. sep 2019

  • Særskilte begrensinger:

    Bookingen kan om- og avbookes kostnadsfritt frem til kl. 16.00 på ankomstdagen.

Hotelltilbud med gratis inngang til Gröna Lund! Book overnatting via lenkene nedenfor, og få gratis inngangsbillett til Gröna Lund

Ingen Stockholmstur uten minst ett besøk på Gröna Lund! For hver natt du bor på et hotellene våre i Stockholm, spanderer vi 1 inngangsbillett til Gröna Lund. Bor du 2 netter får du 2 billetter, bor du 3 får du 3. Smart, ikke sant? I tillegg til flotte hotellrom og deilige senger er det selvfølgelig også inkludert en lekker frokostbuffé.

Vi gjør det enkelt for deg som vil oppleve noe ekstra på Stockholmsferien. Fornøyelsesmekkaet Gröna Lund på vakre Djurgården har karusellene, femkampen og artistene du ikke vil gå glipp av.

Book hotell hos oss, så får du en inngangsbillett per natt (verdi 110 SEK). Billetten gjelder for én voksen. Barn 0-6 år kommer inn gratis, og det samme gjelder voksne over 65 år. For å gjøre det enda enklere for deg, selger vi inngangsbilletter og armbånd som gjelder for alle attraksjoner hele dagen, direkte i hotellresepsjonen. Det betyr at du ikke behøver å stå i kø, men raskt kan hoppe på den første karusellen!

Book din Stockholmssommer med Gröna Lund allerede nå! Søk etter hotell i søkefeltet nedenfor. Vi ses på "Grönan"!

Vilkår og betingelser

Hotelloppholdet må bookes via dette tilbudet for at inngang til Gröna Lund skal være inkludert. Tilbudet gjelder med forbehold om plass og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig. Klikk deg inn på Tilbud for å se alle aktuelle tilbud.

2.564.392.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.