Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Til deg som vil gå på do med åpen dør...

...eller ikke vil at noen skal finne ut om den drepende morgenånden din. I sommer kan du booke enkeltrom fra kun 650 kr. Rom for deg - og bare deg.

  • Periode for opphold:

    24. jun 2022 - 22. aug 2022

  • Bookingperiode:

    21. jun 2022 - 3. jul 2022

Nyt en alenekveld fra bare 650 kr i sommer

Dette tilbudet er til deg som ikke vil dele dyne. Til deg som snorker, eller ikke takler folk som snorker. Til deg som er lei av vennen som alltid glemmer tannbørste og spør om dere kan dele. Til deg som syns det holder å omgås familie og venner på dagtid. Dette tilbudet er til deg som vil sove helt alene i et svalt hotellrom i sommer.

Slå til på et enkeltrom til skikkelig bra pris! Vi vil nemlig gjøre litt stas på deg som reiser alene, så nå får du enkeltrom fra bare 650 kr. Book innen 3. juli 2022, og nyt sommeren heeelt alene på våre hotell mellom 24. juni og 22. august.

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, med siste mulig utsjekksdato 22. august, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Maksimum 1 person per rom. Betales direkte ved booking, og kan endres eller kanselleres innen 24 timer etter bookingen er gjennomført ved å kontakte kundeservice - etter dette er det ikke mulig å få betalingen refundert. Frokost er inkludert på alle hotell, utenom Comfort Hotel® Xpress Youngstorget.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.