Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Doble bonuspoeng

Kampanjen er slutt for nå. Bla deg ned for å se andre aktuelle tilbud.

  • Periode for opphold:

    5. des 2017 - 31. mar 2018

  • Bookingperiode:

    5. des 2017 - 19. des 2017

Doble bonuspoeng på alle bookinger gjort på vår hjemmeside og app!

Kampanjen er over for nå, men du kan se andre aktuelle tilbud her og booke alle våre hotell her.

Frem til 19. desember får du dobbelt så mange bonuspoeng på alle bookinger du gjør her på hjemmesiden eller appen vår for overnattinger frem til 31. mars 2018. Pass på å booke din hotellweekend eller midt-i-uken-luksusovernatting nå! Tilbudet gjelder frem til kl. 23.59 den 19. desember.

Logg inn eller bli medlem for å booke

For å få doble bonuspoeng må du være innlogget på din Nordic Choice Club-profil. Du kan logge inn eller bli medlem når du booker. Velg hotell eller destinasjon i søkeruten nedenfor. Du kan booke så mange ganger og så mye du vil! På de fleste av våre pristyper inngår gratis avbestilling (se på vilkårene til pristypen for å se hva som gjelder).

 
Vilkår og betingelser

Doble bonuspoeng gjelder for alle bookinger på choice.no og i vår app, på alle romstyper, på alle bookbare hotell fra 5.-19. desember, med boperiode frem til 31. mars 2018. For at bonuspoengene skal registreres må du være innlogget med ditt Nordic Choice Club-medlemskap når du gjør bookingen. Wifi og frokost er inkludert i prisen. (Frokost inngår ikke på Comfort Hotel® Xpress, Quality Airport Hotel™ Dan, At Six & Hobo) For om- og avbestillingsvilkår, se vilkår for de respektive priskategoriene. Tilbudet gjelder kun bookinger som gjøres på web eller i app frem til den 19. desember 2017.

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig. Klikk deg inn på Tilbud for å se alle aktuelle tilbud.

2.540.341.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.