Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

There's a new hotel in town

I Oslo står Clarion Hotel The Hub endelig klar for å skape magi for sine aller første gjester. Book ditt rom nå og betal bare 999 kroner. Og ikke nok med det – du er også garantert en oppgradering, i tillegg til at en velkomstgave venter på rommet!

 • Periode for opphold:

  1. mar 2019 - 31. mai 2019

 • Bookingperiode:

  29. jan 2019 - 15. mar 2019

 • Særskilte begrensinger:

  Oppgradering & velkomstgave inkludert!

  Tilbudet gjelder alle dager i uka.

  Betales direkte ved booking.

Enjoy Clarion Hotel The Hub - for bare 999 NOK

For å feire nye Clarion Hotel The Hub i Oslo slippes det et begrenset antall rom for kun 999 kroner. Ikke bare får du rommet til en super pris, du får også en garantert oppgradering og en velkomstgave ventende på rommet. Bli en av de første til å få oppleve Oslos nye hub! Hurry up – det er førstemann til mølla!

Let's spice up your stay! Med grønt pulserende hjerte skaper Clarion Hotel The Hub magiske opplevelser for alle gjester. Spennende matopplevelser på restaurant Norda, cocktailbar, kaffebar, basseng- og relaxavdeling, treningsrom og ikke minst en fantastisk utsikt over operahuset og Oslofjorden. En sprakende møteplass med bærekraft, design og musikk i fokus.

Vil du være en av de første som opplever Oslos nye hub? Book her og nå for bare 999 kroner!

Du vil bli oppgradert automatisk så fort vi har fått inn din booking.

Let's go, Oslo.

 

Hey! Dersom du får opp "pris utsolgt" når du søker, betyr det at tilbudet er utsolgt på datoen du har søkt på. Test andre datoer eller klikk her, så finner du våre beste tilgjengelige priser.

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Kampanjeprisen betales direkte ved booking. Kan avbookes innen 24 timer etter gjennomført booking (kontakt kundeservice), etter det kan ikke bookingen tilbakebetales, endres eller avbookes. Tilbudet gjelder bookinger via web og app. Wifi, frokost, oppgradering og velkomstgave er inkludert.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.