Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

1000 rom til 599 kr per stykk på Clarion Hotel Bergen

Vil du bo på Bryggen i Bergen, i et helt nyrenovert hotell, til en tøysete bra pris? Da gjelder det å booke nå, for her er det førstemann til mølla!

  • Periode for opphold:

    1. mai 2021 - 6. jun 2021

  • Bookingperiode:

    27. apr 2021 - 16. mai 2021

Byen e’ Bergen og hotellet e’ Clarion Hotel Bergen (og romprisen e’ billig)

Nå slippes 1000 hotellrom til bare 599 kroner! Vil du bo vakkert til på Bryggen, i et hotellrom som er så nyoppusset at du kan speile deg i gulvet? Da bør du rydde kalenderen NÅ, for 1000 rom bookes fort!

Bergens beste beliggenhet? 

Hotellet ligger på Bryggen i Bergen (the place to be når man først besøker byen). Det er den perfekte base for bergenturen, for her er du rett i nærheten av Fløibanen, Fisketorget, Mariakirken og Torgallmenningen. 

Vil du helst bli på hotellet, så er det ingenting som står i veien for det! Bli værende i det freshe, nyrenoverte rommet. Ta en økt i treningsrommet eller en økt i badstuen. Spis middag i hotellets restaurant og avslutt kvelden i baren. Sees ved frokostbuffeten, som selvfølgelig er inkludert i prisen.

Hei! Hvis du får opp "pris fullbooket" når du søker, betyr det at tilbudet er utsolgt på datoen du har søkt etter. Test en annen dato eller klikk her, så finner du de beste prisene vi har tilgjengelig. 

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Kampanjeprisen betales direkte ved booking. Kan avbookes innen 24 timer etter gjennomført booking (kontakt kundeservice), etter det kan ikke bookingen tilbakebetales, endres eller avbookes. Tilbudet gjelder bookinger via web og app. Frokost og wifi er inkludert.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.408.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.