Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Velkommen til Clarion Collection® Hotel Kongsberg!

Vi åpner endelig dørene på Kongsbergs nye midtpunkt, Clarion Collection® Hotel Kongsberg, og ønsker å blåse liv i hotellet sammen med deg. Derfor får du nå rom for bare 995 kr - vær rask!

  • Periode for opphold:

    1. apr 2022 - 31. aug 2022

  • Bookingperiode:

    29. mar 2022 - 31. mai 2022

  • Særskilte begrensninger:

    Betales direkte ved booking.

Vi feirer med 1000 rom til 995 kr

Vi åpner dørene for flunkende nye Clarion Collection® Hotel Kongsberg, og for å feire slipper vi de første 1000 rommene for bare 995 kr! 

Flunkende nye Clarion Collection® Hotel Kongsberg åpner nå dørene, og inviterer deg inn til et herlig døgn i skinnende lokaler og myke laken. Her blir du vartet opp med både frokost, fika og kveldsmat - inkludert i prisen - og mellom måltidene kan du vandre rett ut i Kongsberg sentrum og oppleve byen, eller ta en brus i baren i 10. etasje.

Tilbudet gjelder for opphold helt fram til 31. august 2022, og du kan booke så mange netter du vil fram til alle 1000 rom er utsolgt. Så vær rask, book ditt kongelige opphold i Kongsberg i dag!

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, med siste mulige utsjekksdato 31. august, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Betales direkte ved booking, og kan endres eller avbestilles innen 24 timer etter bookingen er gjennomført ved å kontakte kundeservice - etter dette kan bookingen ikke refunderes. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.006 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.