Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Utsett kostnadsfritt!

Det er lov å ombestemme seg. Både du, naboen din og bikkja di får fleksible møter og konferanser hos oss.

Nå får alle hipstere med startup og klistremerker på MacBooken stor fleksibilitet på møter og konferanse

... og det gjør alle andre også. Men hva innebærer det egentlig? Jo, hvis myndighetenes restriksjoner forhindrer deg fra å gjennomføre dine møter og konferanser kan du flytte dem kostnadsfritt, så lenge dette gjøres senest 7 dager innen ankomst. Du faktureres for den opprinnelige bookingen, og får en tilgodelapp som kan brukes når møtet endelig kan gjennomføres. Tilgodelappen er gyldig i 6 måneder fra opprinnelig ankomstdato.

Dette er detaljene

Bytterett gjelder hvis myndighetenes restriksjoner hindrer gjennomførelsen av møtet.

Bytteretten gjelder for møter og konferanser, uansett størrelse. Muligheten for bytterett gjelder for nye bookinger med ankomst mellom 1. juli og 31. desember 2021. Du som kunde betaler for din opprinnelige booking, og får utstedt en tilgodelapp på tilsvarende verdi som den opprinnelige bookingen.

Tilgodelappen kan brukes som hel- eller delbetaling for en ny møtebooking på samme hotell innen 6 mnd fra opprinnelig ankomstdato. Eventuell prisdifferanse på ny ankomstdato kan forekomme. Tilgodelappen kan ikke løses inn mot kontanter eller brukes som betaling på forskjellige møtebookinger eller som betaling for en ny tilgodelapp. Datoen kan kun endres én gang.

Tilgodelappen må brukes på det samme hotellet som den opprinnelige bookingen ble gjort. Muligheten til ombooking er avhengig av tilgjengelighet, og begrenset tilgjengelighet på utvalgte datoer kan forekomme. Alle endringer, om- og avbookinger må skje skritflig og direkte til hotellet. Hotellet utsteder tilgodelappen.

Bytterett gjelder ikke for møter og konferanser på Funken Lodge, Norefjell Ski & Spa, Copperhill Mountain Lodge, Icehotel og Frösö Park Hotel. 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.