Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

  • Bra Booka

    Du som booker hotellrom på choice.no kan være sikker på å ha fått best pris på våre hoteller. Det er ikke alle som vet det!

Med vår prisgaranti er du alltid sikret de laveste prisene på våre hoteller. Finner du samme rom til samme pris eller billigere på noe annet nettsted, så gir vi deg den første natten gratis!

Slik fungerer det:

1) Gjør din booking på www.choice.no

2) Om du innen 24 timer etter din booking finner samme eller billigere pris på andre aktørers hjemmeside fyller du i skjemaet for Best Internet Rate Guarantee.

Les fullstendige vilkår her.

Vanskeligere er det ikke!

 

Nordic Choice Hotels - 5 kjeder med til sammen 170 hoteller fordelt på over 100 destinasjoner i Norden

 

2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK