Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

 • Hotell Stavanger

  Preikestolen (eller Prekestolen) er et fjellplatå på nordsiden av Lysefjorden i Forsand. Preikestolen er et kjent turistmål i Ryfylke-regionen i Rogaland.

 • Hotell Stavanger

  Øvre Holmegate. Gate i Stavanger sentrum der alle husene er malt i spreke farger. Her finner du spesielle butikker, cafeer og kunstutsalg - og mange flotte fotomotiv.

 • Hotell Stavanger

  Borestranda består av fin sjøsand, og strekker seg fra Hodne i sør til utløpet av elva Figgjo i nord. Stranda er et yndet sted for surfere, og på fine sommerdager er det også mange badegjester her.

 • Hotell Stavanger

  Kjerag er et fjellplatå på sydsiden av Lysefjorden, Ryfylke i Rogaland. I vestre del av platået sitter Kjeragbolten, en 5 m³ stor stein, kilt i en kløft i fjellet 1000 m over Lysefjorden.

 • Forbehold:
 • Bookbar fra:26. sep 2012

Book hotell i Stavanger

4 hoteller tilbyr denne kampanjen

2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK