Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby, et konferansehotell med personlig preg, beliggende i gamlebyen i Visby. Med småbåthavnen som nærmeste nabo byr hotellet på en unik mulighet til å oppleve denne UNESCO-vernede Hansabyen fra middelalderen. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Velkommen til Kitchen & Table Visby, en restaurant laget av toppkokk og gründer Marcus Samuelsson. Kom hit for å nyte vår herlige grønne og klimavennlige meny!

Vi har gleden av å presentere vår restaurant, Kitchen & Table Visby av Marcus Samuelsson, med påvirkning fra Manhattan i kombinasjon med lokale råvarer fra Gotland. Det har vært restaurant og bar i denne unike bygningen siden 1600-tallet, og tradisjonen merkes i de spesielle egenskapene og atmosfæren. Kom innom når som helst for en kveld med Fun Dining, en meny med spennende smaker og en behagelig, avslappet atmosfære.

På Kitchen & Table Visby fraktes gjestene på et kulturelt og kulinarisk eventyr med smaker inspirert av Manhattan i kombinasjon med typisk nordiske matlagingstradisjoner. Menyen inneholder moderne tolkninger av ekte klassikere og våre kokker er stolte av å behandle ingrediensene med den største respekt. Hoveddelen av menyen, "Urban Garden", er plantebasert og animalske proteiner kan tilsettes etter ønske, som rimelig tilbehør.

Bestill bord her >>

Uteservering og bar

I sommermånedene åpner vi opp vår trivelige uterestaurant med byens beste beliggenhet på Donners Plats. Her serveres Kitchen & Tables hyggelige sommermeny og deilige drinker. I helgene har vi After Beach med DJ og AW priser i baren. Velkommen!

Forhåndsbestilling

Bestill bord

Velkommen til Kitchen & Table Visby!
Book ditt bord online her >>

Kontakt oss gjerne for mer informasjon på 
+46 498 25 75 99 eller visby@kitchenandtable.se

Kitchen & Table

Åpningstider

Mandag - torsdag kl 17.00 - 21.00
Fredag ​​- Lørdag kl 17.00 - 22.00
Søndag STENGT

For bordbestilling, menyer og mer informasjon, les mer her.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.