Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Västerås Västerås ,  Sverige

Comfort Hotel® Västerås

Västerås,  Sverige

Comfort Hotel Västerås står klart til å ta imot deg. 6 etasjer med 149 hotellrom, en sjenerøs lobby med barception og et treningsrom. Bo smart til en god pris i sentrale Västerås. Vi ses på Comfort Hotel Västerås!

Comfort Hotel® Västerås 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Self-service check-in

Du kan sjekke inn i våre smarte sjekk-inn-terminaler selv, så slipper du stå i kø.

Frokost

På Comfort Hotel Västerås vil vi gi deg en bra start på dagen. Vi kommer til å tilby en frokostbuffet med både økologiske og sunne alternativer - en ordentlig hotellfrokost. Frokosten som kommer til å serveres i vår lobby inngår alltid i romprisen.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.30 - 11.00

Frokostserveringen vår har varierende åpningstider i sommerperioden og langhelger. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Log in

Parkering

Det er parkeringsmuligheter utenfor hotellet mot avgift.

Treningsrom

Her på Comfort Hotel Västerås skal det til å være lett å trene når du vil. Vi tilbyr et moderne treningsrom med nye maskiner. Her er det finnes det ingen unnskyldninger - pakk ned treningsskoene og løp! For deg som heller vil løpe utendørs finnes det flere løyper utenfor hotellet.

Åpningstider

Treningsrommet er åpent døgnet rundt.

Barception

I første etasje finner du vår Barception, der det serveres kaffe, drikke, øl og vin, snacks og enklere mat med tydelig fokus på økologisk og sunne råvarer. Her kan du fylle på med nødvendig energi eller bare slappe av i vår lounge.

  • Hos Comfort Hotel® får du selvsagt gratis Wifi på alle hotellrom og fellesområder. Surf i vei!

Wifi

For oss på Comfort Hotel Västerås er det en selvfølge at du skal være koblet på og surfe gratis - døgnet rundt! Derfor har hele hotellet gratis wifi. Surf vei!

Vaskerom og strykerom

Reiser du lett eller har behov for å vaske litt klær? Slapp av! Vi har både vaskerom og strykerom her på hotellet.

Dyrevennlig

På Comfort Hotel Västerås er dine firbente venner også velkomne. For 250 NOK ekstra/opphold får de sove over på hotellet. For førerhunder betaler du selvfølgelig ikke noe ekstra. Men husk å si i fra allerede ved bestilling så får vi tid til å finne frem et passende rom til deg og din hund.

Lazy Sundays

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, mot avgift. Kontakt oss for mer informasjon om sen utsjekk.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.407.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.