Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Sverige

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Gillet midt i Uppsala. En varm møteplass med et lidenskapelig personale og service i fokus. Med 161 hotellrom, 23 møterom, restaurant Kitchen & Table og Selma City Spa har vi noe for alle. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Gillet 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Kan vi friste med et glass vin eller kanskje en god drink i Kitchen & Table Bar? Om du skal arrangere event eller fest foreslår vi for øvrig at du leier vår private bar Top Floor i femte etasje.

Kitchen & Table Bar

Gjør et stopp i Kitchen & Table Bar! Vi serverer velsmakende cocktails og et stort utvalg andre drinker. Ikke gå glipp av vår signaturdrink - den dødelig gode Bloody Mary, med den lokale ingrediensen Fyrissennep som gir den tradisjonelle drinken et nytt sting.

Top Floor

I femte etasje finner du vårt lokale Top Floor, med Uppsalas beste utsikt. Domkirken og Uppsala slott ser du på den ene siden, og på den andre siden har du utsikt mot Uppsalas byliv med blant annet Uppsala Konsert & Kongress. Lokalet har også en bar, og passer perfekt for kundearrangement, mingling, afterwork, private fester, bryllupsfester og det du måtte ønske. Vår Top Floor med bar leies ut til private arrangement, og er ikke åpen for hotellgjester eller andre gjester. Kontakt oss gjerne for å diskutere muligheter samt for mer informasjon og priser.

Kitchen & Table Bar

Mandag-Tordag: 17:00 - 22:00
Fredag: 17:00 - 00:00
Lørdag: 12:00 - 00:00
Söndag: Lukket

 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.