Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Winn Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Winn

Umeå,  Sverige

Comfort Hotel Winn - et nytt og moderne hotell midt i bydelen Forsete i sentrale Umeå. Dette er hotellet for deg liker god design, shopping rundt hjørnet, gratis wifi og herlig lobby med Umeås beste beliggenhet. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Winn 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Self-service check-in

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Frokost

Vi byr på en lekker frokostbuffé med mange økologiske og sunne alternativer – en skikkelig hotellfrokost.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00
Early Bird (enklere frokost) kan du få før våre ordinære åpningstider, kontakt resepsjonen for informasjon og åpningstider.

Vår frokost kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og i høytidshelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Restaurant Plectrum

Restaurant Plectrum serverer lekre retter i lyst og fresht miljø på Umeås beste beliggenhet. På søndager når Plectrum er stengt er du velkommen til vår trivelige lobbyshop!

Åpningstider lunsj:

Mandag - fredag: 11.00 -14.00  

Åpningstider middag:

Mandag: 17.00 - 22.00
Tirsdag - lørdag: 17.00 - 23.00
Kjøkkenet stenger en time før stenging

Åpningstidene i våre fasiliteter kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold.

Lobbybar

Kom og slapp av i Comfort Hotel Winns herlige lobby! Når restauranten er åpen kan du nyte en kald øl i et avslappende miljø med Umeås beste beliggenhet!

Åpningstider

Alle dager: 17.00 - 22.00 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og i høytidshelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Parkering

Ankommer du hotellet med bil anbefaler vi at du benytter deg av parkeringshuset Nanna eller Navet.

Parkeringsavgifter:

130 SEK/døgn. 
Nattparkering kl. 18:00 - 08:00: 40 SEK. 
Heldagsparkering helg: Lørdag kl. 18.00 - mandag kl. 08:00: 40 SEK. 
Timeavgift:18 SEK/time.

Trening

Comfort Hotel Winn har sambarbeid med USM, et nytt treningsenter som ligger i samme bygning som hotellet. Som gjest hos oss kjøper du billett i resepsjonen til rabattert pris. Kontakt oss for mer informasjon.

  • Hos Comfort Hotel® får du selvsagt gratis Wifi på alle hotellrom og fellesområder. Surf i vei!

Wi-fi

Hos oss surfer du alltid gratis! Logga deg inn på vårt trådløse nettverk, velg telia homerun, logg deg inn med din e-mailadresse eller med ditt Nordic choice Club medlemsnummer, surf deretter uten kostnad på hele hotellet.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager, uten ekstra kostnad. Frokosten serverer vi dessuten frem til klokken 12.00. Så snooze i vei! Og du, det går ofte greit å sjekke inn litt tidligere eller å sjekke ut litt senere andre dager også om vi har rom, da mot en avgift på 100 SEK per time.

Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Winn er dine firbente venner også velkommen. For 250 SEK, per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, si gjerne i fra når du booker din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Andre tjenester

  • Kjæledyr tillatt

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.