Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Umeå City Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Umeå City

Umeå,  Sverige

Velkommen til nye Comfort Hotel Umeå City! Det blir vårt andre Comfort Hotel i Umeå. Comfort Hotel Umeå City tilbyr 131 prisgunstige rom og en flott lobby. Et moderne hotell midt i Umeå sentrum, rett ved den vakre elva Umeälven.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

På Comfort Hotel Umeå City vil vi gi deg en god start på dagen. Vi tilbyr frokostbuffé med både økologiske og sunne alternativer – en ekte hotellfrokost. Frokosten, som serveres i lobbyen, er alltid inkludert i romprisen.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Frokosten har varierende åpningstider gjennom sommersesongen og i langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Barception

Bar + Reception = Barception!

Hvis du er fysen på en liten matbit eller kanskje noe å drikke, kan du komme ned til vår kombinerte bar og resepsjon – vår Barsepsjon! Her finner du blant annet drikke, sandwicher, salater, frukt og snacks. Vi har åpent døgnet rundt.

Trening & Velvære

Vi kan skilte med et moderne treningssenter med blant annet to tredemøller, en crosstrainer, styrkeapparat og yogamatter. Hvis du vil begi deg ut på løpetur, har vi masse tips til deg i resepsjonen.

Hvis du også liker å koble av i badstua, har du kommet til rett sted. Vår badstue og velværeavdeling har en fantastisk utsikt over den vakre elva Umeälven og lader opp batteriene dine på null komma niks.

Åpent alle dager. Tider kan likevel variere i løpet av året, kontakt resepsjonen for aktuelle åpningstider.

Parkering

Vi tilbyr parkering i parkeringshuset Parketten for 135 SEK/døgn. Kontakt oss når du bestiller rom for å booke parkeringsplass, da vi har et svært begrenset antall plasser til disposisjon. I nærheten av hotellet ligger det andre parkeringshus og utendørsparkeringsplasser. Resepsjonen hjelper selvsagt gjerne til med å forklare deg hvor du finner disse.

  • Hos Comfort Hotel® får du selvsagt gratis Wifi på alle hotellrom og fellesområder. Surf i vei!

Wi-fi

Comfort Hotel Umeå City har gratis trådløst internett på hele hotellet, og det er enkelt å logge på systemet, bare oppgi navnet ditt og e-postadresse, så er du online.

Lazy Sunday

Vi digger Lazy Sundays! Derfor lar vi deg, så langt det går, beholde rommet helt frem til klokka 18:00 alle søndager – uten ekstra kostnad. Sjekk alltid med resepsjonen at det er kapasitet, da vi ikke alltid kan garantere at rommet er ledig så lenge. Og du, det går fint å sjekke inn litt tidligere eller ut litt senere andre dager, også så fremt vi har ledige rom, men da mot en avgift.

Vaskeri og strykerom

Reiser du lett, eller trenger du å vaske litt tøy? Ta det helt med ro! Vi har både vaskeri og strykerom.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.396.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.