Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

The Night Hunt

Er du en ekte poengjeger? Da har vi høstjakten for deg! Skyt 5 hotellnetter og få 7500 ekstra bonuspoeng. Og ikke nok med det, du konkurrerer også om en hel hotelletasje for deg og jaktkameratene dine. Eller de vanlige vennene dine.

Høstjakten er i gang – og vi garanterer tydelige spor og enkle bytter.

Lad. Sikt. Skyt mot poengene. Enklere bytte må du lete lenge etter! For hver femte natt du bor hos oss mellom 24. september og 31. desember 2020 får du 7500 bonuspoeng ekstra (en bonusnatt!). I tillegg konkurrerer du om en HEL HOTELLETASJE for deg selv og de utstoppede dyrene dine. Eller vennene dine, om du heller vil ha med dem.

Hvordan funker det?
  1. Du er medlem.
  2. Du sjekker inn.
  3. Du sjekker ut.
  4. PANG – 1 natt er felt og du er ett skritt nærmere bonuspoengene og hotelletasjen.

 

Psst. Du trenger ikke lisens, bare Nordic Choice Club-medlemskap. Og medlem blir du enkelt her!  

En hel hotelletasje holdt av til deg

Det er ikke bare bonuspoeng du jakter på. Selv om det er et bytte å dra fornøyd hjem med. Har du bodd 5 netter (eller mer) mellom 24. september og 31. desember 2020 er du også med i konkurransen om en hel hotelletasje for en natt! Inviter 19 av dine nærmeste venner og kos dere med luksusen. Frokost er selvfølgelig inkludert. Du som har bodd i 5 netter får en e-post med mer informasjon om hvordan du deltar i konkurransen (vi lover at det er enkelt å delta, du må bare svare på et lite spørsmål). Sammenlagt deler vi ut fire hotelletasjer. En i Norge, en i Sverige, en i Danmark og en i Finland. I Norge kan vinneren velge mellom Clarion Hotel TrondheimClarion Hotel AdmiralClarion Collection Hotel WithComfort Hotel Grand Central og Comfort Hotel Square.

Generelle jaktregler:
  • For hver femte hotellnatt du bor mellom 24. september og 31. desember 2020 får du 7500 ekstrapoeng (en ekstra bonusnatt) i tillegg til de bonuspoengene du vanligvis får som medlem.
  • Gjelder for medlemmer i Nordic Choice Club som har booket kvalifiserende netter, altså bookinger du tjener bonuspoeng på. Det spiller ingen rolle når du booket, så lenge du bor i løpet av kampanjeperioden.
  • Når du har bodd 5 netter får du en e-post med informasjon om hvordan du deltar i konkurransen om hotelletasjen. Vinnerne kontaktes senest 11. januar 2021. 

LET THE NIGHT HUNT BEGIN!

 

Vilkår:

De ekstra bonuspoengene du tjener i kampanjeperioden kommer på kontoen din senest 11. januar 2021. Vinnerne av hotelletasjene kontaktes senest 11. januar 2021. Vi står ikke for eventuelle reisekostnader. Vinnerne av hotelletasjen får velge én valgfri natt, avhengig av tilgjengelighet på utvalgte hotell, i en helg (fre-søn) fram til 31. mars 2021. Gjelder for maksimalt 20 hotellgjester. Ev. skatt på gevinst betales av vinneren.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.399.010 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.