Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Dalecarlia Tällberg ,  Sverige

Quality Hotel™ Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Fra 1. juni er Quality Hotel Dalecarlia ikke lenger en del av Nordic Choice Hotels og kan dessverre ikke bookes på våre sider.

Quality Hotel™ Dalecarlia

Vi inviterer til gode matopplevelser i Tällberg.

Events

Skal du arrangere et event? Vi planlegger sammen med deg! Vi er godt vant til å organisere og gjennomføre både små og store arrangementer. Vi innreder og dekorerer etter antall gjester og ønsket tema. Vi kan uten problemer ha 250 - 400 personer til bords, eller om du ønsker et middagsselskap til ti, er dere like velkommen.

Bryllup

Med vår beliggenhet ved innsjøen Siljan skal det lite til for at stemningen blir både magisk og romantisk i et bryllup. Kirkene Leksand og Rättvik ligger rett i nærheten, eller hva med en seremoni under et epetre eller på stranden? Vi kan sørge for både hest og kjerre eller veteranbil, og i Dalecarlia Spa vil bruden sminkes og gjøres klar til fest. Også i restauranten er utsikten over Siljan tilstedeværende, vi dekker bordene etter ønske og i samarbeid med dere. Ta kontakt med oss for konsultasjon og planlegging.

Høstbrunsj

Under høstsesongen kan dere komme til Tällberg og nyte vår gode brunsj på utvalgte søndager. Her er varme og kalde retter samt et herlig dessertbord, og alt kan nytes til utsikten over Siljan. Ta kontakt med hotellet for å booke bord.

Mat- og vinsmaking

Vi utfordrer smaksløkene skikkelig på lørdager. Vi har prøvesmakinger på vin, ost, amerikanske ølsorter og på den svenske whiskeyen Mackmyra. Ta kontakt med hotellet for mer informasjon.

Kontakt

For spørsmål angående restaurant og bar, ta kontakt på telefon +46 (0) 247 89372 eller e-post restaurant.dalecarlia@choice.se

Bryllupskoordinator

Petra Schwarzenberger
telefon: + 46 (0) 247 891 48
e-post: petra.schwarzenberger@choice.se 

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.353.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.