Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Dalecarlia Tällberg ,  Sverige

Quality Hotel™ Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Fra 1. juni er Quality Hotel Dalecarlia ikke lenger en del av Nordic Choice Hotels og kan dessverre ikke bookes på våre sider.

Quality Hotel™ Dalecarlia

En konferanse på Dalecarlia er så mye mer enn et møterom.

Samarbeidsaktiviteter

Formålet med våre samarbeidsaktiviteter er å la deltagerne kjenne på at de kanskje kan mer enn de tror, og for å øke samholdet i en en gruppe. man får forsøke seg på gradvis vanskeligere øelser, og deler følelsen av suksess eller feilgrep - alt ettersom.

Spa-pakker

Som et spa-hotell har vi naturligvis spa-pakker for  våre konferansedeltagere, alt ettersom hva dere ønsker av tilgang og behandlinger. Vårt basseng, boblebasseng, badstuer og gym kan disponeres. Vi har også forskjellige behandlingstilbud for grupper.

Natur og kultur

Dalecarlia ligger vakkert til Tällberg med utsikt til sjøen Siljan, og vi tar dere gjerne med til toppen av Digerberget, et naturreservat og et av områdets høyeste punkter. På vår eventyrtur serverer det øl og noe å spise rundt bålet før vi går ned igjen. På vår kulturvandring går vi gjennom vår lille bygd og undres hvordan dette lille stedet har klart å bevare sin sjarm samtidig som det har blitt et ettertraktet turist- og konferansested.

Mat- og vinsmaking

Vi arrangerer smaking av vin, øl, whisky, sjokolade, ost eller champagne for våre konferansedeltagere. Smakingene inneholder også informasjon og bakgrunnshistorie om produktene vi smaker på, og vi lærer hvordan smaker forandrer seg.

Spill og fest

Vi arrangerer spillkvelder eller fest, med underholdning eller pianist. La oss planlegge sammen med dere, og vi sikrer at alle får en opplevelse de sent vil glemme, om det så er med salsa, 80-tallet eller pianomusikk.

Kontakt

For henvendelser angående konferanse, ta kontakt med Anneli Oscarsson.
telefon: +46 (0) 247 891 43 
e-post: konferens.dalecarlia@choice.se 

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.353.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.