Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Selma Spa+ Sunne ,  Sverige

Selma Spa+

Sunne,  Sverige

Velkommen til Selma Spa+ i Sunne. Vi byr på avslapping, trening, spabehandlinger, god mat & drikke - alt bærer preg av omsorg og ansvar for vår plamet og alle som bor her. Vi er et kontantfritt hotell.

Selma Spa+ 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Tren inne og ute, i vått og tørt, hardt eller rolig. Vi har et stort utvalg av gruppetimer, treningsrom og en fantastisk natur å trene i - som også gir deg en god dose inspirasjon.

Treningsrom og treningstimer

På Selma Spa har du alle muligheter til å finne en treningsform som passer nettopp deg. I treningsrommet finnes både maskiner og frivekter. Hver dag har vi rundt åtte treningstimer med instruktør, både med puls, balanse og adrenalin. Se skjema og book time her.

Trene utendørs

Et steinkast fra inngangsdøren finner du herlige treningsløyper, både for gåtur, stavgang, løping og skigåing på vinterstid. Du finner også mountainbikebaner, og om du liker asfalt er landevegsmulighetene rundt Sunne fantastisk fine.

Tilgang til spa

Uansett om du er her som overnattende gjest eller om du har booket dagspa, har du fri tilgang både til treningsrommet og spaområdet. Pass på å ta en tur ned i et av våre basseng eller en stund i badstuen etter en god treningstime - det har du fortjent.

Aldersgrense

Vær vennlig å ta hensyn til at det utenom familieperiodene er 16 års aldresgrense i hele spa- og treningsavdelingen, samt i våre basseng, døgnet rundt.

Åpningstider

Gym

Alle dager: 07.00 - 22.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Booke personlig trener

Velkommen til å booke personlig trener eller kostholdsrådgivning på
telefon +46 565 166 10 eller
via reservation@selmaspa.se

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.398.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.