Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Hotel Sundsvall - et nytt, moderne og elegant hotell i nærheten av Selångersån og Sundsvalls bykjerne. Her finner du basseng på taket, konferanselokaler, samt moderne og koselige hotellrom som gir deg følelsen av å komme hjem.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Living Room

Midt i hjertet av Clarion Hotel Sundsvall ønsker vi deg velkommen til å slå deg ned i vårt oppholdsrom som om det skulle vært ditt eget. Her treffes og trives alle, og vår ambisjon er at du skal føle at du heller ønsker å henge her enn hjemme hos deg selv.

En pulserende møteplass for alle begivenheter

I vårt oppholdsrom kan du fortape deg i en rykende kopp kaffe, la deg inspirere av alle menneskene som går forbi, nyte deilig gastronomi og drikke fra våre restauranter og barer, samt være en naturlig del av atmosfæren på hotellet. 

Ta inn stunden i de spesialdesignede sofaene og velg din vibe for dagen. Er det her den vanlige etter-jobb-sammenkomsten skjer, eller velger du å ta arbeidsdagen i i lobbyen, i nærheten av kaffemaskinen og med fristelsen av en herlig lunsj?

Dagens lunsj

Vi serverer dagens lunsj i Living Room hver ukedag.
Ved større lunsj selskap ber vi deg bestille på forhånd for å sikre at du får en plass i restauranten til ønsket tidspunkt.
Reserveres på reservations.cl.sundsvall@choice.se

Vi sees i Living Room!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.