Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Sverige

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi er en fredfull oase hvor du kan nyte japanske bad, aktiviteter, behandlinger og fire unike restauranter. En helhetsopplevelse i et miljø inspirert av det beste fra Japan, bare 20 min fra Stockholm. Yasuragi er et kontantfritt hotell.

Yasuragi 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Det japanske badet er hjertet på Yasuragi. Her har du muligheten til å oppleve det tradisjonelle japanske tvagningsritualet. Deretter synker du ned i en varm kilde, inne eller ute nder tretoppene. Dette er en seremoni som renser både kropp og sjel.

Renseritualet

Du begynner i det vi kaller "tvagningsrummet". Her finner du en rad trebøtter stående oppstilt på en benk langs veggen, og det er her du vasker deg. Gjør små, langsomme bevegelser mot hjertet. Fyll til slutt bøtta med vann, løft den over hodet og skyll vannet over kroppen. Om og om igjen. Etter dette går du ned i den varme kilden, med vann helt til haken. Alt skal gjøres i et rolig tempo.

Varme kilder og badstue

Etter renseritualet venter varme kilder ute under trærne, badstue med utsikt og tilhørende kaldkulp. Her er det langsomhetens lov som følges.

Introduksjon til bad

Det japanske badet er en plass for stillhet og refleksjon. Når du sjekker inn får du, vil du sammen med yukataen din få instruksjoner om hvordan du vasker deg på japansk måte. Det japanske ordet Yasuragi kan beskrives som den vakre utpusten du gjør du når du synker ned i en varm kilde og slipper taket en stund, et utpust fra sjelen. Å vaske og svømme i henhold til den gamle japansje tradisjonen er en fin måte å komme i gang med hverdagen. Du startet alltid ditt besøk på Yasuragi med å vaske deg. Selv i dag bruker japanerne denne urgamle tradisjonen for å meditere og slappe av.

Behandlinger

Unn deg selv en behandling når du overnatter hos oss. Vi har behandlinger for både kropp og sjel. Her finner du alt fra massasje til lyd- og fargeterapi.

Aktiviteter

Vi tilbyr ulike aktiviteter som gir deg ro og ny energi. La sinnet falle til ro med zenmeditasjon, fyll på energi med qi gong eller balansere kroppen med yoga. Våre aktiviteter inngår i entréen til badet, og trenger ikke bestilles på forhånd.

Loungen

I loungen serveres frukt og te.

Entré til badet

Som overnattende gjest kan du booke inngang samtidig som du booker rom, og du får da tilgang til det japanske badet og våre aktiviteter. Vi har også ulike dagpakker for deg som ikke bor på hotellet.

Aldersgrense

Yasuragi har 16-årsgrense på hele anlegget. I sommerferien er barn i alle aldre velkommen på Yasuragi Kids.

Åpningstider

Det japanske badet

Mandag - Søndag: 08.00 - 22.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Book bad og behandling

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bestilling på
telefon +46 8 747 64 00 eller
via info@yasuragi.se

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.