Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Nacka Nacka ,  Sverige

 • Møterom med u-formet sitteplasser på Quality Hotel Nacka

Quality Hotel™ Nacka

Nacka,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min fra Slussen og 20 min fra Stockholm sentrum. Her bor du bra uansett om du reiser med familien eller i jobb, og du tar deg lett til byen med både bil, tog og buss. Vi har restaurant, bar og relaxavdeling.

Quality Hotel™ Nacka 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

En bra start på dagen! Hver morgen disker vi opp med en god, stor og sunn frokostbuffet. Her finner du et utvalg økologiske produkt, og selvsagt nybrygget, økologisk Fairtrade-kaffe. Hotellfrokost er alltid inkludert i romprisen.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Treningsrom

Vårt treningsrom er fullt utstyrt med maskiner for både kondisjon og styrke, som tredemølle, frie vekter og kombimaskiner. Treningsrommet ligger vegg i vegg med vår relax som har basseng og badstue. Treningsrommet og relax er gratis for våre hotellgjester. Ønsker du heller å trene utendørs finnes det uendelige muligheter i Nacka. Løyper rundt Sickla sjø, eventyrbane, klatring og Hammarbybacken.

Åpningstider

Alle dager: 07.00 - 21.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Parkering

Parker bilen hos oss! Vi har en kostnadsfri parkering utenfor hotellet. Parkeringsbevis får du i resepsjonen.

Gratis Wi-Fi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett. Velg nettverket QualityGuest og du er online. Det kan jo ikke bli enklere!

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Hotel Nacka er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 SEK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

 • Sjekk ut raskt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Mer tid til alt annet! Du kan enkelt legge din romnøkkel i vår Express Checkout-boks når det er på tide å forlate hotellet. Husk å si i fra at du ønsker Express Checkout når du sjekker inn.

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Vaskeservice

Vi tilbyr vaskeservice mandag-fredag. Levér skittentøyet ditt innen kl. 09.00 i resespjonen, så får du tilbake tøyet ditt nyvasket tilbake kl. 15.00 samme dag.

For mer informasjon og priser, vennligst kontakt oss i resepsjonen.

Andre tjenester

 • Joggerute
 • Heis
 • Gjestevaskeri
 • Bussparkering
 • Innendørs svømmebasseng
 • Restaurant
 • Solterrasse
 • Treningsrom
 • Handikap-rom
 • Møterom
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.562.364.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.