Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel C Stockholm Stockholm ,  Sverige

Hotel C Stockholm

Stockholm,  Sverige

Hotel C Stockholm er et moderne hotell midt i sentrale Stockholm, med sentralstasjonen som nærmeste nabo. Med restaurant, bar, konferansemuligheter og ICEBAR har vi vårt hjerte og sjel i Stockholm. Vi er et kontantfritt hotell.

Hotel C Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til mat- og drikkeopplevelser på Hotel C Stockholm.

Swede Hollow

Ved hjelp av de svenske smakene salt, syre og ekte sukker, i tillegg til fantastiske råvarer, er vi på jakt etter definisjonen av svensk Comfort Food. Men hva betyr egentlig det? I dagens samfunn er mye av maten vi konsumerer industrielt produsert. Mange mennesker kommer aldri i kontakt med skikkelige råvarer lenger, og smaksløkene våre er omprogrammerte av tilsetningsstoffer og smaksforsterkere. Til en viss grad har vi glemt hvordan ting egentlig smaker. Vi har rett og slett mistet kontakten med naturlige smaker. Det skal vi endre på!

Vi kidnapper dine sanser og tar deg tilbake til de naturlige, sentimentale og fantastiske svenske smakene. Besøk oss i dag!   

Restaurant

Mandag: 17.00 - 00.00
Tirsdag: 17.00 - 00.00
Onsdag: 17.00 - 00.00
Torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag: 17.00 - 01.00
Lørdag: 17.00 - 01.00
Søndag: 17.00 - 00.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.