Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hobo Stockholm ,  Sverige

  • Brun pappetikett med logotype på hotell Hobo i Stockholm, Sverige
  • Glassbrikke i kartong med logotypen til hotell Hobo i Stockholm, Sverige

Hobo

Stockholm,  Sverige

Hobo er mer enn et hotell. Med beste beliggenhet midt i Stockholm kan du bo, spise, henge, trene, bli inspirert og lage noe nytt, enten alene eller sammen med andre i et kreativt miljø. Velkommen!
Vi er et kontantfritt hotell.

Hobo 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Self-service check-in

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Frokost

På Hobo gir vi deg en bra start på dagen og tilbyr pick 'n' mix frokost å kjøpe. Så uansett om du er sugen på byens beste sandwich, chiapudding eller croissant kan du spise deg mett.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 10.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

165,- SEK per person per natt

Frokostsalen har varierende åpningstider i ferier og ved enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

  • Glassrute med logotype på hotell Hobo i Stockholm, Sverige

Treningsrom

Trenger du å tenke på noe annet og svette litt har vi ett treningsrom, så ta med deg treningsklærne. Vårt treningsrom er blant annet fylt med treningsmaskiner og frie vekter.

Åpningstider:

Døgnåpent

  • Brun papirpose med tegnet kart til hotell Hobo i Stockholm, Sverige

Parkering

Stockholms parkering drifter parkeringen (Gallerians parkeringshus) som er plassert under hotellet. Pris 85 SEK/time, 375 SEK/24 timer. 795 plasser innendørs under Gallerian.

Wifi

Alla som bor her har tillgang til gratis wifi over hele Hobo. Det skal være lett å være koblet på, men husk å koble litt av også.

Vaskeservice

Vil du reise med mindre bagasje? Behøver du å vaske litt klær eller bare freshe opp reisegarderoben når du bor hos oss, har vi en vaskeservice. Mer info om den kommer.

  • Treboks med logotype på hotell Hobo i Stockholm, Sverige

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Hobo er også husdyr velkommen. En ekstra avgift for din kompis legges til per besøk. Glem ikke å si i fra når du booker slik at vi kan ta oss av dere på best mulig måte.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.