Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige
  • Lyst og luftig Deluxe rom på Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa – Elements Spa, samt restaurant Eatery Social med to barer og din nye stue - Living Room.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Vi på Clarion Hotel Stockholm kan stolt tilby nydelige mat- og drikkeopplevelser i våre restauranter og barer.

Lunsj, middag eller begge deler?

Det finnes mange ulike restaurantalternativer på Clarion Hotel Stockholm, både for store grupper og mindre selskaper. 

Eatery Social – mucho mas que una taqueria

Vi er stolte av å kunne presentere Eatery Social - vår restaurant signert av Marcus Samuelsson. Restauranten finner du faktisk rett på innsiden av hotellet inngang. Hos oss møtes Nord, Sør- og Central-Amerika med Södermalm. Ferske ingredienser tilberedes med uvanlige kryddere, og et genuint håndverk. Med enkle råvarer skapes et stort smaksbilde og en sosial måte å spise på. Menyen komplimenteres av et stort utvalg av drikke fra fjernt og nært. Cocktail, øl og vin får selskap av en bred drinkmeny. Den klassiske margaritaen er vår signaturdrink. Bestill ditt bord via bookingen til høyre.

En bra start på dagen

En egen kokk som lager omelettet din akkurat som du vil ha den. Dét og mye annet finnes på vår frokostbuffet som tilbyr gjestene økologiske og oppfriskende alternativ. Ganske enkelt en bra start på dagen! Lørdager og søndager er det populært å slappe ordentlig av med en riktig lang og herlig frokost - det kan derfor bli litt lite plass under morgenens siste timer. For den som ønsker ro og fred anbefaler vi å begynne dagen tidlig. Vi ser frem i mot å ta i mot din bestilling.

Helgbrunsj

Lørdager og søndager serverer vi en livlilg brunsj i vår spisesal. Med den beste utsikten Stockholm har å tilby, sørger vi for at du får den energien du trenger for å fullføre helgen på best mulig måte. Rastløse barn? I Søders største brunsjspisesal er det er alltid rom for både løping og barnevogner. Er det kjedelig å spise, kan det bli veldig spennende å se alle bilene kjøre forbi på veien med åtte filer. Glutenfrie alternativer finnes alltid ved forespørsel.

Living Room - en avslappende stue 

En plass å slå deg med med en bok, med dataen, eller for å se på tv. Living Room er vår stue og hotellets lobby. En rolig plass der du bare kan ta det med ro. Her tilbyr vi en enklere mat- og drikkemeny med kveldens rett, som du kan bestille i baren. 

Vatos

En trapp opp, over restauranten ligger Vatos - Södermalms nye meksikanske bar! Her er møteplassen for alle Tequila- og Mezcalfrelse fra hele verden. Vatos har en unik samling Tequila med håndtverksprodusert Mezcal. Ta med dine compadres, len deg tilbake med en øl foran panoramavinduene og dets storslagne utsikt og gjør et dypdykk i meksikanske smaksopplevelser, langt fra det skandinaviske kjøkkenet.

Mat og drikke på konferansen

For konferansegjester og større selskap er vår matsal et herlig sted å være, med utsikt over Årstaviken, Globen og Söders parsellhager. Til våre konferansegjester kan vi sette sammen kombinasjoner med mat og drikke som passer dere. Les mer om mat og drikke på konferensen her.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag ​: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Eatery Social

Mandag - tirsdag: : 10.30 - 00.00
Onsdag - fredag: 10.30 - 01.00
Lørdag: 14.30 - 01.00
Søndag: 14.30 - 00.00

Vatos

Fredag - lørdag: 18.00 - Sent

Brunsj

Lørdag - søndag: 12.00 - 16.00 (14.30 siste sittning.)

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Helgebrunsj

Brunsj kan bokas via e-post: reservation.stockholm@choice.se, telefon: +46 8 462 10 30, eller online.

Bestill bord online

 

Eatery Social

Lunsj og middag kan bestilles via epost skanstull@eaterysocial.se eller online. 

Bestill bord online

Pris

Brunsj

315 SEK inkl. kaffe, juice og smoothie
155 SEK barn opp til 12 år
0 SEK barn under 4 år

Frokost

Vi tar imot eksterne frokostgjester på drop-in mandag-fredag. Lørdag og søndag gjelder forhåndsbestilling, se under. Pris 195 SEK per voksen. 95 SEK per barn opp til 12 år, 0 SEK per barn under 4 år.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.