Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Det er ikke mulig å logge inn, og nettsiden vår er treg. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com.Vi jobber hardt med å løse problemet så fort som mulig. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter, barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa og restaurant Eatery Social med to barer og din nye stue - Living Room. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vi på Clarion Hotel Stockholm kan stolt tilby nydelige mat- og drikkeopplevelser i våre restauranter og barer.

Eatery Social – mucho mas que una taqueria

Restauranten er for øyeblikket stengt. Mat og drikke serveres daglig i stuen.

En bra start på dagen

En egen kokk som lager omeletten din akkurat som du vil ha den. Det og mye annet finnes på vår frokostbuffet som tilbyr gjestene økologiske og oppfriskende alternativ. Ganske enkelt en bra start på dagen! Lørdager og søndager er det populært å slappe ordentlig av med en riktig lang og herlig frokost, og det kan derfor bli litt lite plass under morgenens siste timer. For den som ønsker ro og fred anbefaler vi å begynne dagen tidlig. Vi ser frem i mot å ta i mot din bestilling.

Living Room

Et sted der du kan slå deg ned med en bok, PC-en eller for å se på TV. Living Room er stua vår og hotellets lobby. Her serverer vi retter du kjenner igjen. Du bestiller i baren, setter deg ned og snart er vi der med en forrett, noe som metter eller noe som stiller søtsuget.

Lei din egen bar!

Slitsomt å dele baren med andre? Både VatosLiving Room og Elements Spa går å leie for privat mingling/fest/lansering eller hva du enn vil gjøre når du skal treffe en gruppe på et avskilt sted. Si i fra til oss så finner vi et passende opplegg!

Mat og drikke på konferansen

For konferansegjester og større selskap er vår matsal et herlig sted å være, med utsikt over Årstaviken, Globen og Söders parsellhager. Til våre konferansegjester kan vi sette sammen kombinasjoner med mat og drikke som passer dere. Les mer om mat og drikke på konferensen her.

Late Breakfast Sunday

Hver søndag serverer vi vår populære frokostbuffémed med det lille ekstra for å gjøre søndagen din ekstra fantastisk. Ta med familie eller venner for en søndag med ekstra alt og forleng søndagens frokost med oss!

Når: Hver søndag
Tid: 12.00 - 15.00
Pris: 195 SEK/person

Boka bord online

Frokost

Mandag: 06.30 - 09.30
Tirsdag: 06.30 - 09.30
Onsdag: 06.30 - 09.30
Torsdag: 06.30 - 09.30
Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 10.30
Søndag: 07.00 - 10.30 

Eatery Social

Restauranten er for øyeblikket stengt. Mat og drikke serveres daglig i stuen.

 

Living Room Bar

Åpent 16: 00-20: 00 mandag - lørdag.

Vatos Bar

Åpent på forespørsel - kontakt oss.

Priser

Frukost

Ikke gjest ved hotellet men lyst på frokost? Vi tar imot frokostgjester når vi har mulighet. I helgene booker vi dere inn før klokken 9 om vi har plass. Frokost koster 195 SEK per voksen, 96 SEK per barn opp til 12 år og gratis for barn under 4 år.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.