Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Det er ikke mulig å logge inn, og nettsiden vår er treg. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com.Vi jobber hardt med å løse problemet så fort som mulig. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter, barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa og restaurant Eatery Social med to barer og din nye stue - Living Room. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Stockholm 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
  • Interiørbilde med sofaer, puter og bartender i baren Vatos ved Clarion Hotel Stockholm
  • Detaljebilde av flabering av annanas i bar Vatos ved Clarion Hotel Stockholm
  • Bar med bartender som lager drinker ved Clarion Hotel Stockholm

Slapp av med en god kaffe, eller kanskje kvelden avsluttes på baren med en god drink? Velkommen til Clarion Hotel Stockholms barer.

Eatery Social Bar

Velkommen til Skanstulls nye møteplass – Eatery Social. Her er maten like viktig som drikken vi serverer - denne kommer fra nabolaget, og så vel som Sør, Nord - og Central-Amerika. Øl og vin får selskap av en bred cocktailmeny. Den klassiske margaritaen er vår signaturdrink. På uteserveringen vår mot Ringvegen får man den herlig følelse fra citypulsen.

Living Room Bar, et roligere kryp-inn

Ved siden av resepsjonen finner du vårt Living Room – din stue. Her kan du sette deg ned for å slappe av, kanskje med en drink i den ene hånden og en bok i den andre. Her passer det også bra å ta med laptopen for litt nettsurfing eller for å jobbe litt. 

Vatos 

En trapp opp, over Eatery Social finner du Vatos - en chambre separee gjemt over Eatery Social. Her kan du leie din egen bar med egen bartender som mikser Södermalms beste tequiladrinker. Eller kanskje du bare vil spise middag med vennegjengen? Kontakt oss så skreddersyr vi en løsning for akkurat dine ønsker!

Cocktailskole med proffene

Drømmer du om å slenge sammen en Daiquiri, Margarita, Pisco sour eller en Mojito? Dette er din mulighet! Book deres cocktailskole med en av våre bartendere. Selfølgelig kan de også lære dere å blande alkoholfrie drinker. "Fits like a glove" for grupper på 8 personer eller flere. 

Terrassen - perfekt beliggende på Söder

Terrassen på plan 2 er en skjult perle der du og dine venner kan møtes for å ta et glass eller noe godt å spise. Terrassen er stengt for sesongen, men det er mulig å leie hele eller deler av Terrassen for ditt arrangement – kontakt oss for mer info og tilbud. 

Eatery Social Bar

Mandag - torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag - søndag: 16.00 - 23.00

Vatos Bar

Åpent på forespørsel - kontakt oss.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.