Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Sign Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Midt i Stockholm ligger Clarion Hotel® Sign, med kommunikasjonsmuligheter, shopping, restauranter og byliv rett rundt hjørnet. Velkommen til et unikt, tidløst og førsteklasses hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

En treretters middag eller en drink i baren? Velkommen innom oss på Clarion Hotel Sign!

American Table Brasserie & Bar

På hotellets første etasje ligger American Table, som er en hyllest, ikke bare til det amerikanske kjøkkenet, men også til den amerikanske livsstilen. Legg dertil våre gode svenske råvarer, og du har "Home of American Cooking" – tilberedt med svenske ingredienser. Møt vennene over en cocktail eller ta en helaftens middag med familie og venner.

Bar

Her kan vi stolt presentere American Tables drinkliste signert vår bar manager Joakim Liljekvist. Du vil også finne en leken eksperimentering mellom USA og Sverige. Stilen på drinkene har en elegant klassisk ånd. Ikke glem å kombinere våre bowls og cocktails med American Table's Relishes – små retter som er perfekte som snacks! Vi tilbyr også en enklere barmeny hver dag mellom kl. 11–23.

Spa Bar

Vår roof top bar i 8. etasje (ved Selma CitySpa+) holder åpent om sommeren og tilbyr sommerlig drikke, en lettere barmeny og DJ-er som spiller musikk flere dager i uken. Spa Bar er åpen når været tillater det, og kan også bestilles.

Frokost

Vi serverer en sjenerøs frokostbuffé – den er sunn, og god med et stort utvalg av økologiske produkter. Sitt elegant, komfortabelt og lenge i Arne Jacobsens Syver-stol, bla i dagens aviser og finn dine favoritter blant mange gode smaker. I helgen er det koselig med en lang og deilig frokost. Derfor kan det bli få ledige plasser de siste timene. For å ha det best mulig under oppholdet, anbefaler vi deg å starte dagen tidlig.

Brunsj

På lørdager og søndager dekker vi opp en brunsjbuffé på vårt store bord og tilbyr, bl.a. annet Deviled Egg, Breakfast Tacos, American pancakes og Mini Burgers. Bestill en god Bloody Mary i baren, eller hva med en Pitcher med Margerita som dere deler ved bordet?

Åpningstider

Rooftop bar

Lunsj: 12.00 - 17.00
Middag à la carte: 17.00 - 22.00

Våre fasiliteter kan ha variererende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestill bord

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bestilling på +46 8 676 98 00 eller via reservations.sign@choice.se.

Bestill bord online

Få velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.