Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møter du et boutiquehotell i storformat med spennende design inspirert av 60-tallet. Hotellet ligger i sentrale Stockholm i den fasjonable bydelen Kungsholmen. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Amaranten tilbyr en avslappet møteplass, mat og drikke av høy kvalitet samt personlig service i en herlig atmosfære – fra morgen til kveld.

Kitchen & Table Kungsholmen – restaurant med lunsj og middag

Velkommen til vår nye restaurant, Kitchen & Table Kungsholmen i samarbeid med Marcus Samuelsson. Velkommen til Fun Dining hos Lucky No.13, der vi kombinerer Kungsholmen og Manhattan – begge øyene så unike at det sier seg selv at en kombinasjon blir noe utover det vanlige. Menyen er en smakseksplosjon fra Manhattan, tilberedt med nordiske matvarer. En herlig plass å henge med dine kollegaer, eller for en avslappet middagsopplevelse – perfekt for både Stockholmsbeboerne og besøkende. Vi serverer lunsj på hverdagene og à la carte på kveldene og i helger. Velkommen!

Tap Room Kungsholmen – cocktails, middag og brunsj

I cocktailbaren Tap Room serverer vi vår mat fra et åpent kjøkken. Innovative retter i sesong, laget på lokale råvarer, og serverer i mindre format som gjør at du kan nyte god snacks til drikken, så vel som en helkveld med middag.

Nyt frokosten hos oss

Vi har tatt på alvor at frokosten er det viktigste måltidet, og serverer en generøs, god og sunn frokost. Dessuten har vi et stort utvalg av økologiske produkter, og selvfølgelig flere alternativ for allergikere. I helger og ferier er det godt å kunne sove lenge og spise lang frokost, og det kan bli litt trangt om plassen de siste frokosttimene. For den som ønsker å spise frokost i fred og ro anbefaler vi å starte dagen tidlig, eller hvorfor ikke kjøre luksusstilen, og bestille room service med frokost på rommet? Frokostbuffeten serveres i første etasje, og er alltid inkludert i prisen for våre boende gjester. Om du ikke overnatter hos oss, men allikevel har lyst på frokost, er du alltid velkommen til å nyte vår frokost for 225 SEK per person.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking.
Kitchen & Table: +46 8-692 52 00 eller
via kungsholmen@kitchenandtable.se.

Bestill bord online i Kitchen & Table

Frokost

Mandag: 06.30 - 09.30
Tirsdag: 06.30 - 09.30
Onsdag: 06.30 - 09.30
Torsdag: 06.30 - 09.30
Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Lunsj

Lunsj på Kitchen & Tabler er stengt inntil videre.

Kitchen & Table Kungsholmen

Mandag-Tisdag Lukket
Onsdag-Torsdag 17-23
Fredag 11.30-23 
Lørdag 17-23 
Søndag Lukket

 

kjøkkenet

Hotellbaren

Mandag: 11:30 - 22:00
Tirsdag - torsdag: 11:30 - 23:00
Fredag: 15:00 - 01:00
Lørdag: 15:00 - 01:00
Søndag: 15:00 - 22:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.