Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møter du et boutiquehotell i storformat - spennende design inspirert av 60-tallet og et unikt utvalg av mat og drikke. Hotellet ligger i sentrale Stockholm i den fasjonable bydelen Kungsholmen. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
  • Neonskilt over Tap Room bar på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm
  • Tap Room bartender med shaker på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm
  • Bord og stoler i TapRoom bar på Clarion Hotel Amaranten
  • Bardisken ved TapRoom på Clarion Hotel Amaranten

Clarion Hotel Amaranten er et naturlig samlingspunkt for både hotellgjester og Kungsholmboere. I vår unike cocktailbar Tap Room er stemningen på topp med egne DJer og en stilfult 60-talls inspirert atmosfære, mens baren på Kitchen & Tavle byr på avslapping med venner og familie. 

Tap Room

Tap Room er en ny, upretensiøs cocktailbar på Kungsholmen i Stockholm, der våre cocktails flyter – bokstavelig talt. Vi serverer egenproduserte cocktails på tap, og håndlagede signaturdrinker. I vårt hverdagsrom møtes du av en 60-tallsstil, amerikansk gjestvennlighet, kreativitet, kvalitet og kunnskap. Fra vårt åpne kjøkken serverer vi smaksrik, innovativ Bar Food og på vår scene møter du et variert utvalg av musikk, stand up og andre happenings – sjekk kalenderen vår. Våre hus-DJer spiller hver onsdag til lørsdag og hver dag mellom kl. 17 - 18 har vi en cocktail-hour i baren.

Kitchen & Table Bar

I et hjørne av Kungsholmens hjerte, og i denne avslappede atmosfæren kjenner deg du fort som hjemme. Her blandes gode drinker med spennende samtaler og musikk fra vår egen radiokanal Fun Dining. Her kan du ramle innom på en After Work, en drink før eller etter middag, eller ta en helkveld i gode venners selskap. Velg noe godt fra vårt store utvalg, eller la våre engasjerte bartendere blande noe som passer akkurat deg. 

Tap Room

Tap Room bar er stengt inntil videre. 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.403.001 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.