Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Tapto Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige
  • Ljust och välutrustat mötesrum på hotell Tapto Stockholm
  • Ljus och trendig restaurang på hotell Tapto Stockholm
  • Härlig bastu på hotell Tapto Stockholm
  • Elegant och smakfullt inrett dubbelrum deluxe på hotell Tapto Stockholm

Clarion Collection® Hotel Tapto

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Tapto! Hotellet ligger i et rolig og sentralt område, like ved Stockholm Stadion. Shopping og byliv venter like utenfor døren, og hver dag er frokost og Evening Meal inkludert i prisen. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Tapto 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
1340 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4,5
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Meget bra hotell på Østermalm

6. februar 2019, Larvik, Norge, morten m

Vi har besøkt Tapto i mange år, og alltid vert veldig fornøyd☺ Store, rene, fine rom (Superior). Kveldsmat innkludert i prisen. Bra pris for et hotell i Stockholm. God frokost og kveldsmat. Parkering…

Vi har besøkt Tapto i mange år, og alltid vert veldig fornøyd☺ Store, rene, fine rom (Superior). Kveldsmat innkludert i prisen. Bra pris for et hotell i Stockholm. God frokost og kveldsmat. Parkering i låst parkeringshus like i nærheten. Personalet på hotellet var servisminded, og bare et stort smil.😊 Kommer helt sikker til å besøke fine Tapto igjen.

Svar fra eier

7. februar 2019

Hej, Vilken härlig läsning! Tack för att ni har tagit er tid att recensera oss på tripadvisor och det bästa: Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss ! Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, vår personal och maten. Varmt välkomna tillbaka!

Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig hotel

9. august 2018, Oslo, Norge, Guccilpa

Hyggeig hotel med flott beliggenhet. Vi nøyt dette oppholdet. Var veldig fine rom, god frokost, perfekt med Kveldsmat på hotellet, koslig betjening.Kunne vært litt mer effektiv innsjekkning~ men vi ko…

Hyggeig hotel med flott beliggenhet. Vi nøyt dette oppholdet. Var veldig fine rom, god frokost, perfekt med Kveldsmat på hotellet, koslig betjening.Kunne vært litt mer effektiv innsjekkning~ men vi koste oss med kaffe & kaker mens vi ventet på rommet. Kommer gjerne igjen :)

Svar fra eier

13. august 2018

Hej, Tack för att du har tagit dig tiden att skriva här på Tripadvisor! Vad roligt att höra att ni trivdes hos oss. Ha en trevlig dag och varmt välkomna tillbaka!

Les hele anmeldelsen
5

Fint hotell i rolige omgivelser

20. april 2018, , torvilds

Fin frokostbuffe! Sentralt beliggende, kort vei til mange severdigheter og metro i nærheten gjør det lett å komme fram. Vil man til Krigsarkivet eller lignende, er det bare 700 meter å gå. Kort avstan…

Fin frokostbuffe! Sentralt beliggende, kort vei til mange severdigheter og metro i nærheten gjør det lett å komme fram. Vil man til Krigsarkivet eller lignende, er det bare 700 meter å gå. Kort avstand til dagligvarehandel mm.

Svar fra eier

14. mai 2018

Hej, WOW- vilken härlig läsning och tack för att ni har tagit er tid att recensera oss på tripadvisor och det bästa: vad roligt att höra att ni har har en bra vistelse hos oss och ger oss fina rekommendationer, det känns underbart! Varmt välkomna tillbaka till oss!

Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig hotellopphold på Sødermalm

17. august 2017, Oslo, Norge, Marit F

Alt er rent og i orden på hotellet. Det var god frokost med ordentlig eggerøre. I romprisen er det inkludert kaffe/te hele dagen og kveldsmat/middag. Vi spiste der tre kvelder og maten var god hver da…

Alt er rent og i orden på hotellet. Det var god frokost med ordentlig eggerøre. I romprisen er det inkludert kaffe/te hele dagen og kveldsmat/middag. Vi spiste der tre kvelder og maten var god hver dag. Til og med fisken var god. Middagsmåltidene består av suppe, flere salater, hovedrett og tilbehør. Det er bare en rett og denne maten er best egnet for voksne. De ansatte i resesjonen var veldig hyggelig! Eneste minus var at det er langt å gå til sentrum. Ca 5 minutter å gå til nærmest T-banestasjon. Vår GPS hadde problemer med å finne fram til hotellet på grunn av mye vegarbeid og stengte gater.

Svar fra eier

28. august 2017

Hej, Tack för att ni har tagit er tid att recensera oss på tripadvisor och vad roligt att höra att ni har haft en så bra vistelse hos oss . Så härligt att höra att ni är nöjda med vistelsen hos oss och vad trevligt att höra att vårat värdskap vad bra då vi värdesätter det väldigt mycket. Trevlig sommar och vi hoppas att vi får hälsa er välkomna till oss snart igen!

Les hele anmeldelsen
3

Sentralt rolig beliggenhet

11. august 2017, Oslo, Norge, JanA2806

Hyggelig sted, bra rengjøring. Frokost og kveldsmat. Gangavstand til sentrum eller t-banen rett i nærheten. Rolig område. Bra beliggenhet uansett hvor du skal. Noe forvirring ang rom som ikke var kla…

Hyggelig sted, bra rengjøring. Frokost og kveldsmat. Gangavstand til sentrum eller t-banen rett i nærheten. Rolig område. Bra beliggenhet uansett hvor du skal. Noe forvirring ang rom som ikke var klar ved innsjekk. .

Svar fra eier

15. august 2017

Hej Jan, Tack för att ni har tagit er tid att recensera oss på tripadvisor och vad roligt att höra att ni har haft en så bra vistelse hos oss . Så härligt att höra att ni är nöjda med vistelsen hos oss. Vad trevligt att höra att vårat värdskap vad bra då vi värdesätter det väldigt mycket. Trevlig sommar och vi hoppas att vi får hälsa er välkomna till oss snart igen!

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.369.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.