Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Tapto Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige
  • Ljust och välutrustat mötesrum på hotell Tapto Stockholm
  • Ljus och trendig restaurang på hotell Tapto Stockholm
  • Härlig bastu på hotell Tapto Stockholm
  • Elegant och smakfullt inrett dubbelrum deluxe på hotell Tapto Stockholm

Clarion Collection® Hotel Tapto

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Tapto! Hotellet ligger i et rolig og sentralt område, like ved Stockholm Stadion. Shopping og byliv venter like utenfor døren, og hver dag er frokost og Evening Meal inkludert i prisen. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Tapto 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
1420 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4,5
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Hyggelig hotell

10. august 2019, Leksand, Sverige, 724beritb

Koselig hotel, fin størrelse på superiorrom. God frokost, og veldig bra konsept med evningmeal! Veldig god mat alle tre kvelden vi spiste der. Det hadde vært veldig fint om maten hadde vært bedre merk…

Koselig hotel, fin størrelse på superiorrom. God frokost, og veldig bra konsept med evningmeal! Veldig god mat alle tre kvelden vi spiste der. Det hadde vært veldig fint om maten hadde vært bedre merket mtp allergener, så man slapp usikkerhet om hva maten inneholder (ikke alltid man fikk et veldig godt svar på hva maten inneholder når man spurte personalet)

Svar fra eier

15. august 2019

Hej, Vilken härlig läsning! Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, så härligt att höra att ni är nöjda med vår personal och vår service! Vi tar även med oss att vi kan markera ellergener bättre. Varmt välkomna tillbaka till oss igen!

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk hotell

5. august 2019, Oslo, Norge, Guccilpa

Vi har bodd på hotellet også sist år, og valgte derfor dette hotellet igjen. Fantastisk hotell, beliggenhet og veldig hyggelige ansatte som gjorde vårt opphold perfekt. Var her for feiring av Pride o…

Vi har bodd på hotellet også sist år, og valgte derfor dette hotellet igjen. Fantastisk hotell, beliggenhet og veldig hyggelige ansatte som gjorde vårt opphold perfekt. Var her for feiring av Pride også dette året så beliggenheten er jo super. Veldig god frokost & middag- de esom jobbet i restauranten denne helgen gjorde en Fantastisk jobb- fullt opp med gjester, men aldri noe som var tomt i fatene- veldig BRA. Kjempe søt dame i kjøkkenet som var smilende og ønsket folk ett godt måltid selv om hun hadde Masse å gjøre var det alltid ett smil :) Slike ansatte skal dere ta godt vare på de er gull verdt :) Vi kommer tilbake i Oktober.

Svar fra eier

5. august 2019

Hej, WOW- Vilken härlig läsning! Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, så härligt att höra at ni är nöjda med vår personal och vår service! Varmt välkomna tillbaka till oss igen- WE have room for all!

Les hele anmeldelsen
3

Dette kan dere bedre

22. juli 2019, Sarpsborg, Norge, Tore V

Vi har bodd på hotellet tidligere og vært tilfredse. Denne gangen var vi mindre heldige. Vi fikk et standardrom som for så vidt var trivelig men trangbodd, med en liten skriveplate og en pinnestol so…

Vi har bodd på hotellet tidligere og vært tilfredse. Denne gangen var vi mindre heldige. Vi fikk et standardrom som for så vidt var trivelig men trangbodd, med en liten skriveplate og en pinnestol som eneste inventar ut over sengene. Ikke som avbildet ved bestilling. Ingen aircondition. Frokosten var sparsommelig, og varmrettene var kalde. Kveldsmat var ok første dag, men dag to fikk vi fisk som ikke var gjennomkokt. Rydding og renhold i matsalen var mangelfull. Pluss for meget hyggelig og hjelpsom betjening i resepsjonen, og gode badehåndklær.

Svar fra eier

31. juli 2019

Hej! Tack för er recension på Tripadvisor, vad tråkigt att höra att er vistelse inte var till full belåtenhet hos oss denna gång. Gällande våra rum så är de är olika stora beroende var i huset rummen ligger. Aircondition har vi inte på hotellet. Gällande maten så tar vi det vidare till kökschefen. Hör gärna av er till mig nästa gång ni kommer så ska vi se till att ni får en bra vistelse hos oss. Välkomna åter!

Les hele anmeldelsen
5

Meget bra hotell på Østermalm

6. februar 2019, Larvik, Norge, morten m

Vi har besøkt Tapto i mange år, og alltid vert veldig fornøyd☺ Store, rene, fine rom (Superior). Kveldsmat innkludert i prisen. Bra pris for et hotell i Stockholm. God frokost og kveldsmat. Parkering…

Vi har besøkt Tapto i mange år, og alltid vert veldig fornøyd☺ Store, rene, fine rom (Superior). Kveldsmat innkludert i prisen. Bra pris for et hotell i Stockholm. God frokost og kveldsmat. Parkering i låst parkeringshus like i nærheten. Personalet på hotellet var servisminded, og bare et stort smil.😊 Kommer helt sikker til å besøke fine Tapto igjen.

Svar fra eier

7. februar 2019

Hej, Vilken härlig läsning! Tack för att ni har tagit er tid att recensera oss på tripadvisor och det bästa: Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss ! Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, vår personal och maten. Varmt välkomna tillbaka!

Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig hotel

9. august 2018, Oslo, Norge, Guccilpa

Hyggeig hotel med flott beliggenhet. Vi nøyt dette oppholdet. Var veldig fine rom, god frokost, perfekt med Kveldsmat på hotellet, koslig betjening.Kunne vært litt mer effektiv innsjekkning~ men vi ko…

Hyggeig hotel med flott beliggenhet. Vi nøyt dette oppholdet. Var veldig fine rom, god frokost, perfekt med Kveldsmat på hotellet, koslig betjening.Kunne vært litt mer effektiv innsjekkning~ men vi koste oss med kaffe & kaker mens vi ventet på rommet. Kommer gjerne igjen :)

Svar fra eier

13. august 2018

Hej, Tack för att du har tagit dig tiden att skriva här på Tripadvisor! Vad roligt att höra att ni trivdes hos oss. Ha en trevlig dag och varmt välkomna tillbaka!

Les hele anmeldelsen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.009 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.