Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Stockholm

Skal du til Stockholm? Uansett hvilket av våre hotell du bor på er det enkelt å oppdage den svenske hovedstadens severdigheter, og dine nye favorittsteder. Med T-bane, buss eller til fots kommer du deg enkelt rundt mellom byens øyer.

Mange av våre hotell i Stockholm ligger sentralt, men også hotellene utenfor bykjernen har god beliggenhet med kort avstand til kollektivtransport som raskt tar deg inn til sentrum. I bydelen Södermalm finnes det noe for enhver, fra fargerike Hornstull med rockeklubber og restauranter, til trendy SoFo med vintagebutikker, bohemske kaféer og barer. Pulsåren i Gamla Stan er Västerlånggatan, som strekker seg mellom Riksdagshuset i nord og Slussen i sør. Vandre i smale gater og ta en kaffepause i et middelaldersk kjellerhvelv før du spaserer opp til Stortorget, Slottet og Storkyrkan. På Norrmalm har du alt i gangavstand fra hotellene. Blant arkitekturperlene skiller Stockholms Stadsbibliotek og jugendpalasset Centralbadet seg ut. I ærverdige Östermalm ligger noen av våre Stockholmshotell, blant steinhus fra 1800-tallet, en mengde butikker og fine avenyer. Fra hotellet på Kungsholmen er det bare et steinkast til byparkene og Stockholms rådhus, Stadshuset. Ta buss eller båt ut til Djurgården og besøk fornøyelsesparken Gröna Lund, dyreparken Skansen eller vakre Rosendals Trädgård.

Les mindre
19 hotell i Stockholm

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.