Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Stockholm, Arlanda ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm Arlanda Airport, Sverige

Comfort Hotel® Arlanda Airport

Stockholm, Arlanda,  Sverige

Med hele 503 rom, 13 etasjer og 10 XXL-rom, blir dette det nye flaggskiphotellet til Comfort Hotel. Du kommer superenkelt frem til flyet ditt på kortest mulig tid. Det beste stedet å starte reisen din på. Velkommen!

Comfort Hotel® Arlanda Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Comfort Hotel Arlanda Airport. Har du spørsmål angående oppholdet ditt hos oss? Vi håper du finner svarene her.

Kan jeg parkere bilen ved hotellet?

Ja, vi kan tilby parkeringsplasser i en garasje som ligger i nærheten av hotellet. Her er det også ladestasjoner for elbiler. Send en mail til comfort.arlanda@choice.se for å booke og for priser. Om du ikke booker parkering på forhånd er muligheten for å parkere bilen i garasjen avhengig av tilgjengelighet.

Kontantfritt hotell

Hobo er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Har dere bagasjerom?

Oh yes. Vi kan ta hånd om bagasjen før og etter oppholdet ditt.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Arlanda Airport er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en tryggere arbeidsplass, da det minimerer risikoen for ran og motvirker kriminell virksomhet. Da får vi mer tid til gjestene våre. For gjester og besøkende betyr det trygghet gjennom hurtig og sikker betaling. Vi tar imot alle vanlige bank- og kredittkort. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Har dere gratis Wi-Fi?

Ja! Surf fritt og hurtig overalt på hele hotellet.

Kan jeg ta med hunden min?

Selvsagt er den pelskledde vennen din like velkommen som alle andre. Glem ikke å informere om dette allerede ved bestilling, sånn at vi kan gjøre vårt aller beste for at deres opphold skal bli så trivelig som mulig. En kostnad på 250 SEK per opphold kommer i tillegg.

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekk senest kl. 12.00

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.