Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Stockholm Arlanda ,  Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinavias møteplass. Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser, med en himmelsk utsikt. 414 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Arlanda Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Midt på Arlanda Airport, med 44 lyse og friske konferanselokaler utstyrt med den seneste teknikken, kan vi ordne møter, konferanser, event og kongress for opp til 900 personer.

Tilgjengelig og nært

Clarion Hotel Arlanda Airport har en unik beliggenhet ved Sveriges største knutepunkt Arlanda Airport. Som en del av Sky City, der Arlanda Express, flybussene og pendeltog fra både Stockholm og Uppsala stopper, trenger ingen av deltagerne å bruke unødvendig tid på å komme seg frem, uansett hvor i verden de kommer fra.

Konferanselokaler

For mindre møter har vi møterom og møtesuiter høyt oppe i hotellets 12. etasje, samt på Top Floor - 13. etasje - med en helt fantastisk utsikt. For den større konferansen holder vi oss i 2. etasje hvor de større konferanselokalene finnes, sammen med grupperom og minglelokaler.

Våre prosjektledere

Sammen med dere kan vi skape opplevelsesfylte møter som overgår alle forventninger. Din egen prosjektleder tar hånd om konferansen fra idè til gjennomføring og oppfølging for den absolutt beste opplevelsen og det beste resultatet.

Mat og drikke

Vi vet hvor viktig mat og drikke er på en konferanse, både for å holde konsentrasjonen og humøret oppe en helg dag, men også for helhetsopplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Dere velger selv hvordan dagpakkene deres skal se ut: Basic, Some Extra eller Let's Go Crazy.

Event

Kick off, billansering, after work, mingling, bryllupsmiddag eller utstilling? Hos oss finnes det muligheter til å arrangere alle typer event - store som små.

Aktiviteter og teambuilding

Kvitt dere med "vi og dem"-tanken, og bygg et nytt og felles "vi" gjennom å inkludere morsomme og annerledes aktiviteter i konferansen. Dette er en god måte å lære hverandre å kjenne, effektivisere og nå felles mål på, men framfor alt er det en god måte å ha det gøy sammen på. Vi samarbeider med aktivitetsarrangører som skreddersyr aktiviteter etter deres behov og ønsker. Eksempler på kategorier er teambuilding/gruppeøvelser, På Arlanda, Sjø og Eventyr, Mat og Drikke og innendørsaktiviteter. Fortell oss hva dere har lyst til, så så lager vi noe bra sammen!

Booke konferanserom

Du vet at du kan gjøre et søk, og sende en forespørsel direkte på vår konferansebookingsside?

Sales Managers

Maximilian Ziegler
maximilian.ziegler@choice.se
+46 70 385 97 91

Eric Lennerman (foreldreledig)
eric.lennerman@choice.se
+46 73 071 36 35

Fredrik Jansson
fredrik.jansson@choice.se
+46 73 551 10 85

Christopher Mörlin
christopher.morlin@choice.se
+46 76 127 38 27

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.