Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Stockholm Arlanda ,  Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinavias møteplass. Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser, med en himmelsk utsikt. 414 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Arlanda Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På Clarion Hotel Arlanda Airport finner du lokale både for små og store events. For den store middagen forvandler vi vårt største lokale, Hartsfield-Jackson Atlanta, for deg og dine gjester. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Hartsfield-Jackson Atlanta

Verdens største flyplass heter Hartsfield-Jackson Atlanta, og det heter også vår største lokale. Det er delbart i tre, på totalt 800 kvadratmeter, og er 6,5 meter under taket. Et mulighetenes lokale, helt enkelt. På dagtid passer lokalet til den store konferansen, eventet, kongressen, utstillingen og lanseringen, for å på kvelden forvandles til et middag- og festlokale.

Airstrip

Airstrip er vårt pauselokale i 2. etasje, perfekt for mingling, velkomstdrink, buffet eller kaffe og kaker. Her ligger også konferanseresepsjonen, garderobe og toaletter.

Menyer og opplegg

Til høyre har du noen forslag på menyer, men vi har mange flere. Vil dere kanskje ha en økologisk middag, buffé, smaksmeny, eller tema-middag? Om du har noen ønsker, gi oss beskjed, så leverer vi forslag. Om du har noen spørsmål eller trenger mer informasjon om lokalene, ikke nøl med å ta kontakt med din prosjektleder som gjerne hjelper deg med ideer, gjennomføring og oppfølging.

Ulike muligheter

Med 800 kvadratmeter er mulighetene nesten uendelige, men her er noen eksempler på hva dere kan gjøre. Billansering med biler inne i lokalet, messe og utstillinger, middag og fest med underholdning, kickoff, talkshow med oppbygde lounger, konserter og mingling - for å nevne noe. Vi forandrer lokalet til å være deres med deres farger, materiale, temaer, verdiord, musikk og stemning. Om du vil se bildeeksempler, kontakt oss på conference.cl.arlanda@choice.se

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten til våre eventlokaler.

Hartsfield-Jacksson Atlanta

Runde bord 520 personer
Langbord 720 personer
Mingling 1000 personer

Beijing Capital

Runde bord 80 personer

Chicago O'hare

Runde bord 80 personer

Tokyo

Runde bord 40 personer

Los Angeles International

Runde bord 40 personer

Bestill event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel
på telefon +46 8 444 18 10 eller via conference.cl.arlanda@choice.se

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.