Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Juleinspirert middag, hotell og frokost!

Book en hyggelig julemiddag, hotellovernatting og frokost. Fra kun 745 kr/person i dobbeltrom og fra 1095 kr for enkeltrom.

 • Periode for opphold:

  19. nov 2020 - 20. des 2020

 • Bookingperiode:

  20. okt 2020 - 17. nov 2020

 • Begrensninger:

  Maks. 2 voksne

 • Særskilte begrensninger:

  Kan avbookes frem til 16.00 på ankomstdagen.

  Gjelder helger (torsdag-søndag).

Julemat, glede, latter og samvær

Hos oss er du aldri alene. Vi har rom for alle (de er til og med ganske billige). Vi vet at mange føler seg ensomme i disse dager, og vi ønsker å være der for deg, uansett om du kommer alene eller sammen med noen.

Fra bare 745 kr/person (til sammen fra 1490 kr for to) eller fra 1095 kr for et enkeltrom, får du nå en nydelig 3-retters middag, overnatting og frokost morgenen etter. Kom i julestemning på hotellene våre i vinter. Og du, det er trygt å bo hos oss. Din sikkerhet er vår høyeste prioritet, og vil du lese mer om konseptet Safe Stay, kan du gjøre det her.

Er dere flere enn 10 personer? På flere hotell kan dere booke et romslig chambre séparée til middagen. Kontakt hotellet så hjelper de deg!

Tilbudet gjelder på utvalgte hotell i Norge. Om du skulle befinne deg i Danmark, Finland eller Sverige, gjelder det også på et utvalg hotell der. 

Vilkår og betingelser

Tilbudet består av en middag, overnatting og frokost. Tilbudet koster fra 795 kr per person i dobbeltrom, 1490 kr totalt, eller fra 1095 kr for et enkeltrom. Booker du et enkeltrom og vil spise middag med en annen som har booket tilbudet, skriver du det i “Eventuelle ønsker” når du booker. Booker du to netter tilbys du en ny meny dag to. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom, og kan avbookes fram til kl. 16.00 på ankomstdagen. Tilbudet gjelder langhelger (torsdag-søndag) fra 19. november til 20. desember 2020.

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig. Klikk deg inn på Tilbud for å se alle aktuelle tilbud.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.399.010 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.