Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Solna Solna ,  Sverige

Comfort Hotel® Solna

Solna,  Sverige

Ett nytt, moderne og energismart hotel står snart klart i Solna. I nærheten av offentlig transport og med gåavstand til Friends Arena, Westfield Mall of Scandinavia og Råstasjön med deres vakre naturområde. Velkommen til Comfort Hotel Solna!

Comfort Hotel® Solna 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Vi er en av de som påstår at frokost er dagens viktigste måltid. På Comfort Hotel Solna kan du nyte en sunn og enkel, men så god frokostbuffet hver morgen. Som selvfølgelig er inkludert i romprisen.

Parkering

Det er flere parkeringsmuligheter i nærheten av hotellet. Arenagarasjen ligger på Evenemangsgatan 32 (under Friends Arena) og er det nærmeste. Her kan du parkere innendørs. Det finnes også utendørsparkering rundt hotellet, husk å legge merke til de lokale parkeringsreglene for å unngå bøter.

Treningsrom

Ingen har noensinne angret på en treningsøkt. Husk å besøke hotellets treningsrom når du er på besøk. For alle morgenfugler eller de som foretrekker lunsjpausen - treningsrommet er åpent døgnet rundt.

Dyrevennlig

Vi ønsker både deg og ditt kjæledyr velkommen! På Comfort Hotel Solna kan din firbente venn overnatte mot en ekstra kostnad. Husk å gi beskjed ved booking så vi kan reserere et av våre dyrevennlige rom til deg.

Pris

250 kr per overnatting

Barception

Bar + Resepsjon = Barception. I første etasje finner du vår Barception som serverer kaffe, brus, øl og vin, snacks og enklere mat med et tydlig fokus på økologiske og sunne råvarer. Her kan du fylle på med sårt trengt energi eller bare chille med en øl i loungen vår. Selvfølgelig kan du også sjekke inn her!

Self Service Station

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg har vi en Self Service Station hvor du enkelt kan sjekke inn og ut helt selv. Dropp køen å gå direkte opp på rommet.

Wifi

Hos oss kan du selfølgelig bruke vårt trådløse og raske wifi helt gratis, tilgjengelig over hele hotellet.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.410.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.