Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Royal Sæffle ,  Sverige

Se alle hotell i Sæffle, Sverige

Comfort Hotel Royal

Sæffle,  Sverige

Comfort Hotel® Royal ligger midt i Säffle. Her trives både gjester og fastboende. Vi tilbyr et velutstyrt treningsrom, basseng og en populær restaurant og bar. Skal du ha konferanse i Säffle? Vi har lokaler for alle anledninger.

Comfort Hotel Royal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Royal

Frokost

Pass på å unne deg en god hotellfrokost med venner og familie, eller ha morgenmøtet hos oss selvom du ikke bor på hotellet.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 08.00 - 10.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og i høytidshelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Treningsrom

Comfort Hotel Royals freshe og velutstyrte Royal Gym er åpent døgnet rundt, så du kan trene akkurat når det passer deg. Her er det maskiner for både styrke og kondisjon.

Åpningstider

Døgnet rundt, alle dager

 

Pris hotellgjester

Som overnattende hotellgjest på Comfort Hotel Royal er inngang til treningsrommet kostnadsfritt. Men treningsrommet (som vi vil hevde er et av Säffles beste) er åpent for alle, ikke bare hotellgjester.

Pris eksterne gjester

24-timerskort: 269 SEK/mnd (tren døgnet rundt, når du vil)

Dagskort: 99 SEK/mnd. Gjelder for trening mandag - fredag kl 06.00 - 16.00.

Kontakt oss på telefon +46 533 126 60 for mer informasjon. Ring og fiks medlemskap nå!

Relax

Koble av og slapp av i Comfort Hotel Royals relaxavdeling med badstue, basseng og sitteområde. Svøm et par lengder i det oppvarmede bassenget, eller svette ut i badstuen. På Comfort Hotel Royal trenger du ikke forlate hotellet for å nyte en deilig stund i avslappende omgivelser.

Åpningstider

Alle dager: 07.00 - 23.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Og du, vi har også et døgnåpent treningsrom. Les mer om det her.

Parkering

Du parkerer gratis på vår store parkeringsplass utenfor hotellet. her finnes også plass til buss. Om du har en elbil eller en hybrid kan du parkere ved en av våre to ladestoler (32A, Type 2-uttak) for 100 SEK/8h. Kontakt respesjonen om du vil bestille en plass.

Wi-fi

Alle våre gjester har tilgang til gratis trådløst nett over hele hotellet. Du kan lett koble opp datamaskinen din eller nettbrettet ditt både på rommet og i lobbyen eller restauranten. Be om en kode i resepsjonen – eller bruk ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer for å logge på. Surf i vei!

Lobbyshop

I lobbyshoppen selger vi drikke, snacks og kjekt-å-ha-produkter som sjampo og balsam.

Åpningstider

Alle dager: 07.00 - 24.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og i høytidshelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Royal er dine firbente venner også velkommen. For 250 SEK per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, si gjerne i fra når du booker din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 14.00 alle søndager ved forespørsel, uten ekstra kostnad. For at vi skal kunne ordne det behøver du å gi beskjed til oss i resepsjonen senest kvelden før. Og du, det går ofte greit å sjekke inn litt tidligere eller å sjekke ut litt senere andre dager også om vi har rom. Ta kontakt med resepsjonen, så fikser vi noe.

 

Få velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.