Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Örebro

Opplev Örebro med utgangspunkt i våre hotell, som begge ligger midt i sentrum. Clarion Collection Hotel Borgen minner om en ridderborg med sine tårn og røde mursteinfasade, og med historie tilbake til 1800-tallet.

Herfra er det bare rundt 200 meter til vakre Örebro slott. Clarion Hotel Örebro har restaurant og konferanseavdeling, og begge hotellene har kort gåavstand til elven Svartån som renner gjennom Ørebro og ut i innsjøen Hjälmaren. Örebro har en vakker og fotgjengervennlig bykjerne med både butikker, parker, kafeer og restauranter. Wadköping ligger like ved Svartån strand, et område med gamle trehus og hager som skildrer det gamle Örebro. Her finner du en rekke små og koselige butikker, museer samt kafé og restaurant. Gjennom året holdes det også flere markeder her. Om shopping står på ønskelisten er det heller ikke lenger enn en mil fra Örebro sentrum til Marieberg Galleria, med over 100 butikker. Reiser du med barn? Lek & Buslandet, Europas største innendørs lekeland, finner du bare noen kilometer utenfor sentrumskjernen. Ti minutters gange fra sentrum ligger ikke minst Gustavsviks Lost City, et jungeleventyr av et badeanlegg med noen av Sveriges lengste og råeste vannsklier! Örebro ligger i landskapet Närke, 22 mil vest for Stockholm.

Les mindre
4 hotell i Örebro

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.352.005 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.