Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Sverige

Comfort Hotel Norrköping er Norrkøpings mest spennende hotell, her tilbyr vi 186 hotellrom, fire møterom og treningsrom, alt pakket inn i lekkert design, bare 5 minutter fra Norrkøping C. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Self-service check-in

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Frokost

Vi tilbyr en stor frokostbuffét med mange økologiske og sunne alternativ - en skikkelig hotellfrokost. Frokosten inngår alltid i romprisen.

Frokosten serveres:

Mandager - fredager: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Frokosten har varierende åpningstider på sommeren og helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Restaurant & bar

På Comfort Hotel Norrköping liker vi å skille oss ut og gjøre saker og ting litt annerledes. Vi vil ha en bar, og vi trenger en resepsjon. Disse slåes da sammen, og VOILÀ - vi har en Barception. Sjekk inn og bestill en kald øl eller en god juice samtidig om du vil. It’s Business as unusual, baby!

 • Kreative og urbane møterom med moderne tekniske løsninger på Comfort Hotell Trondheim

Konferanse

Våre fire konferanselokaler for opptil 50 personer er utstyrt med det siste innen teknologi og tilbyr alt du behøver til et møte eller en konferanse. Studio 1 er utstyrt med projektor, liten whiteboard og blokker, mens Studio 2-4 har 48 tommers tv med HDMI inngang, liten whiteboard samt blokker. Om dere ønsker å ta en pause for mat og drikke tilbyr vi en dagpakke inkludert to pauser og en lunsj. Selvfølgelig er det mulig å kun bestille mellomåltid eller lunsj, vi komponerer dagen etter deres behov.

Bestill konferanselokale allerede nå

Få mer information og bestill konferanselokaler via epost eller ring oss på +46 11 156 500. Under ser du våre konferanselokalers kapasitet.

Studio 1

Kinooppsett: 45 personer
Skolsitning: 36 personer
U-bord: 25 personer

Studio 2 og Studio 4

Maks 12 personer

Studio 3

Maks 8 personer

Lobbyshop

I lobbyshoppen kjøper du «kjekt å ha» produkter som shampo, balsam, deilige salater, smoothies, drikke og snacks til hyggelige priser. Godteri og miniapotek finnes også. Lobbyshoppen er selvsagt åpen døgnet rundt sånn at du alltid kan få noe godt og nyttig å spise.

Treningsrom

Hos oss på Comfort Hotel Norrköping trener du i moderne lokaler. Her kan du både trene styrke og kondisjon. Selvfølgelig er treningsrommet gratis for alle våre hotellgjester. Sjekk innom igjen senere for åpningstider og mer informasjon.

Parkering

Parker enkelt og greit i vår egen garasje. Garasjen koster 130 SEK per døgn og kan ikke forhåndsbestilles, så si i fra ved innsjekk. I området rundt hotellet finnes offentlig avgiftsparkering.

Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Norrköping er dine firbente venner også velkommen. For 250 SEK per besøk får hunden sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Si gjerne fra når du booker oppholdet ditt om vil ta med hunden din slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, og mot avgift.

Forutsatt at vi har ledig kapasitet, sjekk alltid med respsjonen om dette er mulig. Under sommerperioden er det ofte full hus og det kan være vanskelig å tilby dette, men spør oss ved innsjekk! 

 • Hos Comfort Hotel® får du selvsagt gratis Wifi på alle hotellrom og fellesområder. Surf i vei!

Wifi

På Comfort Hotel Norrköping surfer du selvsagt gratis på hele hotellet.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Økologisk frokost
 • Heis
 • Utendørs parkering
 • Innendørs parkering
 • Safe
 • Flatskjerm
 • Sammenhengende rom
 • Kopimaskin
 • Faksmaskin
 • Handikap-rom

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.397.009 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.