Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Sverige

  • Herlige senger på deluxe dobbeltrom på Quality Hotel View
  • Ströget konferanserom med plass til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmö,  Sverige

Quality Hotel View er et komplett konferansehotell i hjertet av den nye bydelen Hyllie i Malmø. Nabo til Malmø Arena, Emporia kjøpesenter, og mye mer. På bare noen minutter tar man seg med tog til Malmø C, København eller Copenhagen Airport.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ View

På Quality Hotel View befinner du deg virkelig midt i sentrum av begivenhetene. Hotellet ligger midt i hjertet av den nye bydelen Hyllie i Malmø, som blir navet i en av Europas mest dynamiske regioner – Öresundsregionen.

Restaurant og bar

I lobbyen i 1. etasje møtes du av Bar X & Lounge. Her kan du spise noe lett eller drikke noe godt. På fredager utover kvelden kjører vi i gang vår afterwork. Vi tilbyr en herlig og avslappende atmosfære der du kan slappe av etter en hard arbeidsdag eller feire med venner og familie. På gateplan ligger vår lunsj- og à la carte-restaurant Brasserie X - food with a pinch of surprise. Les mer om vår restaurant og bestill bord online her.

Beliggenhet

Med naboer som Malmö Arena, MalmöMässan og kjøpesenteret Emporia har du gangavstand til shopping, restauranter, konserter, messer, utstillinger m.m. Kort sagt en møteplass i ordets virkelige betydning.

I Malmø med kort vei til København

Med 50 meter til Hyllie Station er du i Malmø sentrum, København eller Copenhagen Airport i løpet av noen få minutter med tog. Koselige Malmø eller storbypuls i København? På Quality Hotel View trenger du ikke å velge. I løpet av en uke hos oss rekker du å oppleve fantastiske byer med et unikt underholdnings- og shoppingtilbud. Her kan du lese mer om Malmø.

Kontantløst hotell

Quality Hotel View er et kontantløst hotell. For oss som jobber her innebærer det at vi får en sikrere arbeidsplass og personalet får mer tid til å ta vare på våre gjester. For våre gjester gir det større trygghet, samt en hurtigere og sikrere betaling.

Et komplett konferansehotell

Med 21 konferanselokaler kan vi hjelpe deg med å arrangere alt fra mindre møter og konferanser til messer, banketter og kongresser för upp till 1050 personer. Vi kan ta hånd om event, mingling och middagar for omkring 800 personer. med et bredt utvalg av festmenyer kan vi skreddersy evenement helt etter deres ønskemål. Vi tilpasser lokaler og møblering etter det enkelte møtes unike behov og vi tilbyr også en profesjonell Quality Meeting Advisor som hjelper til med alt fra dagsorden til teknikk. Alt ifølge vårt motto: It´s taken care of! Les mer om mulighetene for konferanser møter, og fester her.

Hotellet ekspanderer med 6 nye møterom

Lurer du på hvilken stor bygning som nå reiser seg ved siden av hotellet? Det er The Point - Öresundsregionens største kontorbygning. Vi kan meddele at hotellet kommer til å øke sin møtesvirksomhet med seks nye konferanselokaler i The Point, som planlagt skal stå ferdig i starten av 2020. For mer informasjon om bygningen, se her.

Moderne og behagelige rom

Vi har har 302 godt planlagte og behagelig innredede hotellrom som venter på deg. I 16. etasje tilbyr vi en stor VIP-suite med den absolutt beste beliggenheten. I samme etasje, samt i etasjen under, finner du våre fantastiske Deluxerom. Les mer om våre rom her

Suite med utsikt

Gjør det ordentlig luksuriøst med å oppgradere ditt rom med overnatting i vår vakre suite med utsikt over hele landsbygda. I Horizon-suiten finnes både plass og mulighet til ulike sammenkomster og opplevelser med familie, venner, kollegaer, eller book suiten for en romantisk weekend.

Relax og treningsrom

På Quality Hotel View kan du svette ut i treningsrommet og slappe av i vår relaxavdeling.

Nær Kastrup

Start flyreisen hos oss. Med 12 minutter togreise til Kastrup trenger du ikke å stresse. Ferien eller forretningsreisen begynner ganske enkelt på Quality Hotel View. Enten med en avslappende overnatting eller ved at du møter vennene dine her før det bærer videre ut i verden.

Barnas lekerom

I skolens ferier skal det være ekstra gøy for barnefamilier å bo på hotell. Derfor har vi et lekerom med hoppeslott og andre aktiviteter for både store og små. Skal dere bo hos oss i julen? Lekerommet vårt står klart for alle barn som liker lek og moro fra den 17. desember 2018 til 6. januar 2019. Hoppes vi ses!!

Sweet Dreams Stay

Vårt prosjekt Sweet Dreams er et samarbeid med UNICEF der vi hjelper barn utsatt for menneskehandel til en god natt søvn. For å bidra til dette prosjektet så rengjør vi rommet ditt kun på etterspørsel når du bor mer enn en sammenhengende natt hos oss. For hvert rom som takker nei til rengjøring så donerer vi 10 NOK til UNICEF. Samtidig reduserer vi bruk av kjemikalier, energi og vann. Sammen kan vi gjøre en forskjell! Mer info om Sweet Dreams.

Kontakt

  • Hyllie Stationstorg 29 215 32 Malmö , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Ta Pågatoget eller Öresundstoget og gå av på Hyllie stasjon.

Buss

Ta bybuss 8 og gå av på Hyllie holdeplass.

Fra Copenhagen Airport

Öresundstoget i retning av Malmø. Gå av på Hyllie stasjon.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir. Telefonnummer: +46 40 70 000.

Om Quality Hotel View

Antall hotellrom

302 rom - 620 senger

Antall handikapptilpassede rom

28 rom

Antall konferanselokaler

21 st. - kapasitet for opptil 1050 personer.

Avstand til flyplasser

Copenhagen Airport: 24 km, 12 min med tåg, ca 20 min med bil
Malmø Airport: 30 km, ca 25 min med bil

Avstand til lokaltrafikk

Mindre enn 50 m til Hyllie togstasjon

50 m til bussholdeplasser for bybusser og regionalbusser

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.